Válassza az Oldal lehetőséget

A futás, mely csodákra képes: Fuss, Fotózz, Mosolyogj!

A futás, mely csodákra képes: Fuss, Fotózz, Mosolyogj!

Az idei Fuss, Fotózz, Mosolyogj! jótékonysági élményfutás egy újabb fejezetet nyit a szeretet, az összetartozás és a csodák világában. A futás nem csupán egy sportesemény, hanem egy közösségi összefogás, amelyben az emberek egymás iránti szeretetükkel és támogatásukkal gyógyítják meg a lelkeket és teremtenek csodákat.

 

A CSODA az idei futás fő vezérfonala, amelyre mindannyiunknak szüksége van az életben. A csoda, ami lehetőséget ad a reményre, az újrakezdésre és az álmok megvalósítására. Az idei évben a nagybeteg gyermekek gyógyulását támogatjuk a Csodalámpa Alapítvány segítségével. Csodákra van szükségük, és mi mindannyian részesei lehetünk ennek a csodának. Budapesti résztvevők segítik a törekvésünket, hogy Shenis, a leukémiában megbetegedett, gyógyulófélben lévő kislány álmát tudjuk teljesíteni, aki Ciprusra szeretne eljutni. Minden nevező nagy-nagy segítség abban, hogy Shenis álmát valóra tudjuk váltani!

Futhatsz egyedül, csapatban és kutyussal is. Sétálhatsz is és legnagyobb táv kerékpárral is teljesíthető.

Távok : 2 km, 5 km és 10 km.
Nevezési díj: 6 000 Ft, mely tartalmazza a befutóérmet, frissítést és befutócsomagot.
Nevezési határidő: 2024. június 12.

Az érmet pedig a gyógyult gyermekek akasztják a futóknak a nyakukba célbaéréskor, hisz ezek a gyerekek igazán ékes példák arra, hogy a kitartás mennyire fontos! A futók és a gyerekek közötti láthatatlan kapocs a kitartás.

 

Nevezés és további információ:

Honlap | Facebook

 

A futás, mely csodákra képes - Fuss, Fotózz, Mosolyogj 2 - TűsarkakON

A szerzőről

Tóth Kriszta

Egész életemet végigkísérte az írás. Kisiskolás koromtól az összes suliújság szerkesztőségében ott voltam, majd a pályafutásomat is az ország egyik legnagyobb városának napilapjánál, illetve régiós havilapjánál kezdtem. Mellettük is számos újságnak, blognak, magazinnak írtam az évek alatt. Az elmúlt pár évben pedig már mint könyvíró is bemutatkozhattam a nagyvilágnak. Eddig két könyvem jelent meg, s a továbbiak is már ott sorakoznak a fiókban vagy legalábbis a fejemben. A TűsarkakON magazint 2021-ben indítottam útjára.

Nézd meg ezt is!

Programajánló