Válassza az Oldal lehetőséget

A szertartásvezető több mint egy protokolláris kellék

A szertartásvezető több mint egy protokolláris kellék

Tudtad? Elgondolkodtál már arról, hogy a ünnepek méltó ában kiemelkedő szerepet játszhat a szertartásvezető? Igen, igen, hiszen a szertartásvezetés nem csupán egy protokolláris feladat, hanem egy olyan – értéket teremtő és átadó – művészet, amely által az meghittebb és boldogabb lehet mindannyiunk számára.

 

A szertartásvezető közvetítő szerepet tud betölteni a családtagok, a barátok között, az általa végzett rituálék ugyanis segítenek összekapcsolni a családi és baráti kötelékeket, és segíteni tudnak bennünket abban, hogy együtt érezzük magunkat az ünnepi pillanatokban. A szertartásvezető segítségével, az ő szavai és jelenléte által megtapasztalhatjuk az valódi jelentőségét.

A szertartásvezető széles körű támogatást nyújthat számos családi esemény méltó megszervezésében és megvalósításában. A szertartásvezető szakértelme és empatikus hozzáállása segíti a családot, hogy ezek az események ne pusztán ceremoniális alkalmakként valósuljanak meg, hanem emlékezetes élményekké váljanak, és amelyek hozzájárulnak az események feldolgozásában és az emlékek megőrzésében.

Fantasztikus érzés számomra, amikor a házasulandó fiatalok bíznak bennem, megosztják velem a legféltettebb titkaikat is a készülődés során. Természetesen igyekszem minél koncentráltabban, minél éberebben rájuk figyelni az esküvő időpontja előtti felké ideje alatt is és a pillanatai során egyaránt. Megnyilvánul a kreatív előadó bennem, a szertartásvezető, aki mások át is igyekszik támogatni. Ezt az énemet nevezem MERT SZÉP Szertartásvezetésnek. A szertartásvezetői teendőkre egy csodálatos hivatásként tekintek, egy küldetésnek élem meg, egy szépséges feladatnak tartom, amelynek megoldása során – reményeim szerint – hozzájárulhatok a családok öröméhez.

 

A szertartásvezető több, mint egy protokolláris kellék

Frühwirth Ildikó, szertartásvezető

 

Boldogan jelentem Nektek, hogy most már nemcsak magyarul, hanem angol és német nyelven is tudunk Benneteket támogatni a Nagy Napotokon. Büszkén számolhatok be arról is, hogy az első könyvem után már itt sorakozik mögötte a második könyvem is, a MERT SZÉP – kézikönyve is. A és hozzá kapcsolódó munkafüzet betekintést nyújt a családi ünnepek, események, az egyedi szertartások, különös tekintettel az egyedi esküvői szertartások világába. Ízelítőt ad a szertartásvezetés által kínált lehetőségek tárházáról, a szertartásvezetés lényegéről, megvalósulásának mikéntjeiről.

Szeretettel ajánlom a kézikönyvet mindazoknak, akik fontosnak tartják az életükben az ünnepek jelenlétét, és akiket érdekel és elvarázsol az ünnepek csodálatos világa vagy akik egyedi családi ünnepségek, események megvalósítását tervezik. A könyv és munkafüzet nemcsak a magánembereknek tud valódi segítséget nyújtani az ünnepek megteremtése során, hanem az esküvői szolgáltatóknak is – különös tekintettel a szertartásvezetőknek – kiváló szakmai útmutatóul szolgálhat.

A könyv és munkafüzet várható megjelenési ideje: . október.

Nálatok milyen családi ünnep van készülődőben? Nektek milyen családi esemény megvalósulában segíthetek?

Keressetek bizalommal, hogy együtt tudjuk létrehozni ezt a különleges alkalmat!

Szeretettel: MERT SZÉP Szertartásvezetés Frühwirth Ildikóval

#mertszépszertartásvezetésfrühwirthildikóoklevelesszertartásvezetővel
#mertszépcsaládiünnepekkézikönyvefrühwirthildikó
#mertszépnemzetköziesküvő
#mertszépszertartás
#mertszépesküvőmagyarnémetangolnyelven

 

Frühwirth Ildikó írása

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló