Válassza az Oldal lehetőséget

Éld meg a sikereid!

Éld meg a sikereid!

Kudarcok jönnek, kudarcok mennek, a magánéletben és a munkában is. Ezeket kellőképpen meggyászoljuk, átgondoljuk, tanulunk belőlük, kicsit kesergünk rajtuk, majd tiszta lapot kezdünk és indulunk előre, megújult erővel. Viszont a sikereknél már ritkán áll fenn az az állapot, hogy külön foglalkozzunk velük.

Sajnos kevesen élik meg kellőképpen a sikert és a sikeresen elért mérföldköveket, a fontosabb lépcsőfokokat, eredményeket is ritkán ünneplik meg. Vajon ért? Mi lehet a visszatartó erő?

 

Ezért érdemes a sikereket megünnepelni!

Nem szégyen az eredményeinket jól megélni, kifelé is kommunikálni. Sőt!

Legyünk büszkék magunkra! Nem dicsekvés, ha másnak is megmutatjuk, mit értünk el, milyen általunk kitűzött célt teljesítettünk, milyen eredményeink, sikereink voltak a közelmúltban.

Fontos az elért eredményeket megünnepelni, megélni, nem csak egyszerűen elkönyvelni magunkban. Ha jól tudjuk kezelni a pozitív dolgokat az életben, akkor könnyebb lesz új célokat felállítanunk, elérni a flow állapotot, boldogságot, a bókokat, dicséreteket fogadni.

Mindezek pedig pozitívan hatnak a továbbiakra, az eredményességünkre, a produktivitásunkra, a teljesítményünkre, az önbecsülésünkre, a boldogulásunkra. De még az aktuális és hosszabb távú kedvünkre, társas kapcsolatainkra, ünkre, mentális és fizikai ünkre is. Az elért megerősítik azt, hogy jó úton járunk, a kemény kifizetődő.

Egy nagyobb cél elérése, egy fontos lépés az életünkben erősen motiváló. Hatással van ránk, formál minket ugyan úgy, mint a kudarcok. Ahhoz, hogy le tudjuk zárni az életünk azon szakaszát, a sikert is fel kell dolgozni, meg kell ünnepelni másokkal vagy egyedül. Bátran vonjuk be azokat is az örömünkbe, akik segítettek az úton.

Ha nem tesszük, azzal az eredményeinket lekicsinyeljük és azt erősítjük magunkban, hogy nem is annyira fontosak, ahogy mi sem vagyunk fontosak.

Élvezzük ki bátran és ünnepeljük meg azt, hogy az erőfeszítéseinket koronázta, jó úton haladunk!

A szerzőről

Mayerné R. Adrienn

Mayerné Répási Adrienn vagyok. Mikor nem édesanya vagyok és feleség, akkor bloggerként, szabadúszó szövegíróként, újságíróként, recenzióíróként dolgozom. Számtalan interjút, PR-cikket, könyves recenziót, bemutatkozó bejegyzést, magazincikket, blogbejegyzést és weboldalszöveget írtam az évek során.

Nézd meg ezt is!

Programajánló