Válassza az Oldal lehetőséget

22 napos TAROT önismereti program - TűsarkakON programajánló

22 napos TAROT önismereti program

A tarot önismereti program azoknak szól, akik keresik a kulcsot önmagukhoz, az életükhöz, és egy viszonylag rövid, mégis mély lehetőséget keresnek a fejlődéshez.

Szeretnél fejlődni az önismeretedben? Szeretnél többet megtudni magadról? Csatlakozz a 22 napos önismereti fejlődés programhoz, ahol a fókusz Rajtad lesz! 22 napon keresztül fejlesztjük a belső folyamataidat. Aki szeretne a Tarot tanfolyamra is jönni, annak számára rendkívül hasznos, jó alapokat biztosító workshop.

Hogyan képzeljem el? Mit kapok?
Minden nap egy lapot dolgozunk fel a Tarot nagy arkánumából. Ennek az egy lapnak több kérdése lesz hozzád, amelyet a csoportban kapsz meg. TE döntesz, hogy intenzíven válaszolva benne leszel-e a feladat megosztásában a csoportban, avagy csak magaddal dolgozol. Fontos – ez NEM tanfolyam, nem élő előadásokkal vezetett képzés. Ez egy önismereti út, amelynek anyagát én állítottam össze. A tanfolyam itt található. Ez egy tarot önismereti program, amely hozzád ad.

22 napig tart a kihívás. Egy, kizárólag nektek szóló Facebook csoportban a közös megélésekre helyezzük a hangsúlyt, itt megoszthatjátok egymással (és velem) a gondolataitokat. A TAROT önismereti rendszere 22 napig a Ti fejlődéseteket segíti. A TAROT tanfolyamhoz nagyon sok pluszt ad majd ez a 22 napos önismereti fejlődés. Még egyszer: nem igényel élő, beülős aktív jelenlétet a program.

Mire számíthatsz ezen az önismereti programon?
– 22 napos – intenzív önismereti munka
– Minden nap egy üzenet több kérdéssel a zárt csoportban
– Facebook csoport támogatás

Indulunk, és onnantól számítva 22 napig folyamatos munkában leszünk. Minden nap érkeznek a feladatok, és gyorsan lehet fejlődni. május 6-án érkezik az utolsó lap, ekkor zárunk, összegzünk és veszünk egy nagy levegőt- megpihenve aztán, felismerésekkel gazdagodva átviheted a mindennapi életedbe azokat a dolgokat, amiket tudatosítottál :). Az úton társakat is találhatsz magad mellé. Tarot önismereti program segítségével rövid idő alatt tudatosodik benned, hol van elakadás az életedben.

Információk
Helyszín: Online, zárt facebook csoport
Időpont: 2024. május 6. – május 27.
Díja: 9.900 Ft

Jelentkezéshez kattints ide!

Nézd meg ezt is!

Programajánló