Válassza az Oldal lehetőséget

7 katalizátor mesterkurzus

7 katalizátor mesterkurzus

by
10 10 people viewed this event.
Free

Melyik az a 7 katalizátor, amely segít a kisvállalkozásodat növekedési pályára lendíteni és lényegesen több bevételt teremteni nehéz gazdasági időkben is?

A KATA-törvény változása és a gazdasági kilátások rengeteg vállalkozót kétségbeejtett. Sokan még most is bizonytalanok, mit fog jelenteni az új adózási forma eredményezte megnövekedett adóteher. Segítek neked, hogy te ne tartozz azok közé, akik félelemmel állnak a változások előtt!

Várlak az ingyenes webináriumra, amelyen kézzelfogható, gyakorlati tudást adok kezedbe a vállalkozásod újrarendezéséhez.

Vegyél részt a mesterkurzuson és ismerd meg a kisvállalkozásod nyereséges működéséhez elengedhetetlen szemléleti váltásokat és valódi növekedéshez vezető üzleti stratégiákat!

Elmondom neked az elsődleges okot, ami egy recesszió esetén a kisvállalkozások bukásához vezethet, és felsorolok 3 olyan kritikus lépést, amit mindenképp érdemes elkerülni válság idején – pedig logikusnak tűnik. Ezt követően bemutatok neked 7 olyan konkrét lehetőséget, ami az árbevétel és az üzlet növekedéséhez vezet.

Regisztrálj a webináriumra most: https://andreaperneczky.com/7-katalizator-mesterkurzus/

A mesterkurzust Perneczky Andrea holisztikus üzleti tanácsadó és mentor vezetem. Az üzleti tudás (MBA) mellett 16 év vállalkozói gyakorlattal, pszichológia ismerettel és válságból való újrarendeződés tapasztalatával várlak a mesterkurzusra.

To register for this event please visit the following URL: https://andreaperneczky.com/7-katalizator-mesterkurzus/ →

 

Date And Time

2022.09.29. 18:30 to
2022.09.29. 20:00
 

Location

Online event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!