Válassza az Oldal lehetőséget

ChatGPT és AI használata - TűsarkakON programajánló

ChatGPT és generatív AI gyakorlati alaptanfolyam, élő szakmai mentorálással, felnőttképzési tanúsítvánnyal

Élő oktatás, kis létszámmal, feladat orientáltan. 4 óra, amikor szabadon kérdezhetsz és szakmai választ kapsz rá amellett, hogy megtanítjuk, hogyan használd bevételnövelésre a ChatGPT-t. Alapvetően a 3.5-ös, ingyenes verzióval fogunk dolgozni.

„Nem az AI veszélyezteti a cégedet, hanem azok a versenytársaid szorítanak ki a piacról, akik beépítik a Mesterséges Intelligenciát a cégük folyamataikba.”

Tematika:

  • Mi az AI, a ChatGPT, a Generatív AI, mi a működési alapelvük (közérthetően), illetve mi a nemzetközi és hazai jogi helyzet.
  • A ChatGPT bemutatása, promptolási technikák ismertetése, egyszerű és összetett promptok írása, példafeladatok végrehajtása (blogcikk, közösségi tartalomnaptár tervezése, megírása, vezetői összefoglaló írása cikkből, levélírás, szövegek elemzése, motivációs levél elemzése).
  • A Bing Copilot bemutatása, példafeladatok, a Deepl fordító és szövegíró bemutatása, a Mistral AI és a Gemini bemutatása konkrét példa feladatokkal.
  • Projektmanagement munka támogatása, PPT-készítés, illetve a résztvevők saját kérdései megválaszolása, hozott feladatok megoldása.

Helyszín: Online
Időpont: 2024. március 22. 10:00-14:00
Ár: 39 990 Ft

További részletek és jelentkezés itt: https://teahouseconsulting.hu/chatgpt-alapozo-kepzes/

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!