Válassza az Oldal lehetőséget

Digitális detox a Zemplénben - TűsarkakON programajánló

Digitális detox a Zemplénben

A túráim során rendszeresen felteszitek nekem azt a kérdést, hogy melyik a kedvenc természeti helyem? Erre a kérdésre mindig nagyon nehéz válaszolnom, de mindig kiemelem a Zemplént.

A Zempléni-hegység rendkívül közel áll a szívemhez évek óta, sok szép emlék fűz az itteni erdőköz. Éppen ezért arra gondoltam, hogy a tavalyihoz hasonlóan, idén is megmutatom Nektek is, hogy mennyire varázslatos az erdő mélyén, mindentől távol eltölteni néhány napot.
Ha kíváncsivá tettelek és szívesen elvonulnál pár napra az erdők ölelésébe, akkor ez a 4 napos program a Zemplénben Neked szól!

Miért érdemes eljönnöd?

Azért, mert egy igazán különleges csapat részese lehetsz, egytől-egyik olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik Hozzád hasonlóan a természetben találják meg a kikapcsolódást és a feltöltődést. Garantált, hogy ez alatt a néhány nap alatt lehetőséged lesz elegendő időt magaddal lenni és rendezni a gondolataidat. Mindezt úgy, hogy most teljesen lekapcsolódhatsz a mindennapok nyüzsgéséről, a virtuális világról, mivel olyan helyet választottam magunknak, ahol nincs térerő. 🙂

Ezen felül pedig általam megismerheted a Zemplénben megbúvó növénytani és geológiai csodákat, sőt, néhány kivételesen szép panorámapontot is.

o Időpont: 2024. augusztus 17-20.

o Látnivalók a hétvége folyamán:
– Füzérradványi Károlyi kastély
– Kőkapu Vadászkastély
– Kerek-kő (panorámapont)
– Sólyom-bérc (panorámapont)
– Cserenkő-patak
– Pengő-kő
– Nagy Péter-mennykő (panorámapont)
– István-kút környéki nyíresek

o Jelentkezési határidő: 2024. július 31. (szerda) éjfél

A program részleteit, az árakat és a regisztrációs űrlapot itt találod!

A túrákon minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. A jelentkezés a fentiek tudomásulvételét és elfogadását jelenti. Az időjárási és/vagy a terepi viszontagságok figyelembevételével az útvonal/program változtatásának jogát fenntartom.

A túrák során fotók készülnek, melyeken a résztvevők csoportosan szerepelhetnek. A fotók megjelenhetnek a NaTúra Facebook- és weboldalán egyaránt.

Nézd meg ezt is!

Programajánló