Válassza az Oldal lehetőséget

Fuss, fotózz, mosolyogj - TűsarkakON programajánló

Fuss, fotózz, mosolyogj!

Országszerte

További részletek itt

Fuss, fotózz, mosolyogj!

A cél, mellyel megdöntheted saját határaidat! Mi adjuk a célt, a motivációt, már csak TE kellesz!

2024-ben újra lehetőség nyílik a Fuss, Fotózz, Mosolyogj jótékonysági élményfutáson történő virtuális részvételre! Fuss egy számodra szimpatikus hazai helyszínen és segítsd a mosolyoddal a rászoruló gyermekeket és családjaikat.

Legyél egyike azoknak az embereknek, akikből erőt meríthet egy beteg gyermek egy nehezebb napon! Hidd el az Ő mosolya vissza fog szállni rád és mikor feladnád, mikor lustiznál, erőt fog adni, hogy menj futni!

Idén 6 nagyszerű ember és Roxy a lelkes csapatával együtt vállalta, hogy a misszió csodás üzenetét elviszik az egész Magyarországra, körbefonva Hazánkat 2215 km-t futnak, kerékpároznak.

Ebben az évben a futáson felül kerékpározhatsz is.

2024-ben örökbefogadhatóak ezek a kilométerek! Örökbefogadott kilométerekkel a sportolót és a missziót is támogathatod. A befolyt bevételből a Csodalámpa Alapítvány Gyógy bűvészet programját támogatjuk, hogy még több kívánságot tudjanak teljesíteni.

Hisz tudjuk nehéz és rögös az út!

Örökbefogadással támogathatod a missziót. Te örökbe fogadod, Mi teljesítjük! Minden megvásárolt kilóméterrel 1000 Ft-tal támogatod az idei nemes célunkat!

További részletek a Cs.A.K. Alapítvány honlapján találhatók. Itt tudtok a jótékonysági futásra benevezni, illetve a kilométereket megvásárolni.

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!