Válassza az Oldal lehetőséget

Helló, mindfulness! Viszlát, stressz - TűsarkakON programajánló

Helló, mindfulness! Viszlát, stressz!

FOTON Audiovizuális Centrum, 8200 Veszprém, Vár u. 9.

További részletek itt

Helló, mindfulness! Viszlát, stressz!

Harmonikusabb kapcsolatokra vagy békésebb gyereknevelésre vágysz? Szeretnéd jobban kezelni a munkahelyi stresszt? Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben? A mindfulness sokkal több annál, mint, hogy megtanulsz meditálni. Az életed minden pillanatában jól jön.

A 3 órás mindfulness csoportban coaching szemléletben, kérdésekkel és gyakorlatokkal várlak.
– Beszélgetünk kicsit a stresszről és a mindfulnessről, hatásaikról és arról, hogy hogyan lesz a mindfulness szupererő a stressz ellen.
– Mindennapi helyzetekre fókuszálunk, laza, interaktív környezetben, ahol egymást támogatva fejlődünk.
– Lesznek kérdések és gyakorlatok, amik segítenek megérteni, hogyan csitítsd le zaklatott elmédet és hogyan találd meg a saját belső békédet.
– Itt megtalálod azt a támogató közösséget, amire szükséged van ahhoz, hogy tovább lépj a belső béke felé vezető úton. A csoporttagok támogatják, motiválják és inspirálják egymást, gyakran új barátságok szövődnek.

Időpont: 2024.04.24, szerda 10:30-13:30

Időtartam: 3 óra

Helyszín: FOTON Audiovizuális Centrum, Veszprém, Vár utca 17.

Részvételi díj: A 3 órás mindfulness workshop ára 15.000 Ft/fő, mely tartalmaz egy kávét vagy limonádét és egy melegszendvicset is.

A programot tartja: Obreczán Brigi, life, gyerek és mindfulness coach, marketing szakember, anya.

Folyamatosan pörögnek a gondolataim. Pár éve még elképzelni sem tudtam, hogy lelassítsam őket vagy csendet csináljak a fejemben. Értem, amikor azt mondod, hogy nincs időd meditálni, vagy hogy százfelé szakadsz gondolatban és 5 dolgot csinálsz egyszerre, de már a hatodikat tervezed. Tudom, én is érzem, hogy mennyire nehéz lelassulni és belső nyugalmat találni. És azt is tudom, hogy a mindfulness gyakorlása segíthet. Tudj meg többet rólam: obreczanbrigitta.com

Létszám: minimum 5, maximum 8 fő, jelentkezz mihamarabb!

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni! Helyedet az részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni. A jelentkezéskor online bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Nincs jobb időpont, mint most!

Foglald le a helyed, és vágj bele életed legmegnyugtatóbb kalandjába!

Jelentkezés: https://bit.ly/foton-mindfulness

Várunk szeretettel!

Nézd meg ezt is!

Programajánló