Válassza az Oldal lehetőséget

Kapcsolati szerepeink workshop – személyes

Kapcsolati szerepeink workshop – személyes

by
16 16 people viewed this event.
Paid

Mindenki használ egy szerepet a kapcsolataiban, amely könnyű számára. Élete során felépítve ezt a maszkot, ebben a szerepben biztonságban érzi magát, védelmet jelent még akkor is, ha az illető életében nem ez a legjobb döntés.

Honnan érkeznek a szerepek? Elsősorban a családi mintákból származnak. Egy gyermek nem rendelkezik kritikus szemléletmóddal, ő azt fogadja el, amit lát. Ez a tapasztalat megtanítja őt egy sor mindenre: a női szerepre, a férfi szerepre, az ebben elfoglalt sajátos dinamikára. Amit lát, azt megtanulja. Még nem tudja eldönteni hogy ez jó-e vagy rossz-e, de azt igen, hogy valamilyen módon ez működött. Öntudatlanul nyúlik ehhez vissza az ember. Mindaddig történik ez, amíg fel nem ismerjük, nem tudatosul.

Az első mondat legtöbbször hasonlóan hangzik: „Olyanná váltam a párkapcsolatban, amilyen sohasem szerettem volna lenni!”

A workshopon azt keressük, mi a te kapcsolatrendszer elemed? Hogyan kapcsolódsz? Jó-e neked ez a szerep? Változtatnál, de hogyan?

Szeretettel várlak a workshopra!

A pontos részleteket és a jelentkezési lehetőséget az alábbi linken találod hozzá:

Kapcsolati szerepeink workshop – személyes

To register for this event please visit the following URL: https://ronikulcsa.hu/kapcsolati-szerepeink-workshop-szemelyes/ →

 

Date And Time

2022.11.26. 10:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!