Válassza az Oldal lehetőséget

Képességfejlesztő kineziológia - TűsarkakON programajánló

Képességfejlesztő kineziológia

1117 Budapest, Baranyai tér 14.

További részletek itt

A Brain Gym®️ eredetileg kicsi gyermekekre lett kifejlesztve, de az évek során egyre több területen bizonyította hatékonyságát.

Életünk azon területein tudunk dolgozni, amik elengedhetetlenek az életben maradásunkhoz. Képességeket fejleszt, tanulási képességeket és azokat a képességeket, amik ebben a modern, rohanó, folyamatosan és nagyon gyorsan változó világban segít nekünk alkalmazkodni és lépést tartani a fejlődéssel.

Ezek alapján sokat gondolkodtam, hogy mit is tudnék írni arról, mire jó a Brain® Gym és mivel tudlak meggyőzni, hogy neked erre szükséged van.

Elmesélem a saját találkozásomat vele. Ugye erről az ágról az a hír járja, hogy gyerekekkel jól el lehet játszogatni vele.

Na gondoltam, úgy is dolgozom gyerekekkel elvégzem, bajom nem lesz belőle, de nagy durranásra nem számítottam. Aztán elkezdtem megtanulni és láttam a mélységét. Rájöttem, hogy zseniális. Életünk azon területein tudunk dolgozni, amik elengedhetetlenek az életben maradásunkhoz. Képességeket fejleszt, tanulási képességeket és azokat a képességeket, amik ebben a modern, rohanó, folyamatosan és nagyon gyorsan változó világban segít nekünk alkalmazkodni. Igen az alkalmazkodás is egy képesség.

Miután felismertem a hatékonyságát, megértettem, hogy mély és szép balanszokat lehet végezni a segítségével és nem csak gyerekeknek. Eldöntöttem, hogy oktató leszek és tanítom a módszert, hogy sok emberhez eljusson.

Amíg csak egy ággal dolgoztam, azt hittem, hogy az mindenre jó. Aztán ahogy jöttek az új technikák, úgy szélesedett a látóköröm és a problémák típusa, amivel megkerestek.

A tanfolyam neked való, ha szeretnél egy kineziológiai ágat megtanulni, kíváncsi vagy, hogy hogyan és mitől működik. Szeretnéd használni az izomtesztelést és minden háttér információra szükséged van. Ha rá tudsz szánni 2×2 napot.

A képzés elvégzése után lehetőséged nyílik kineziológus vizsgát tenni, melynek feltétele még a természetgyógyász és az egészségügyi modul elvégzése.

Amennyiben nem szeretnél elmélyedni ennyire, akkor ajánlom neked a workshopjaimat.

Amit a 4 nap végére tudni fogsz a tanfolyam elvégzése után:

 • Mi az izomtesztelés, hogyan működik.
 • Mi a Noticing (Önmegfigyelés) és mikor használjuk.
 • Milyen kapcsolat van a stressz és a tanulási blokkok között.
 • A 6 lépéses balansz folyamatát.
 • A PACE folyamatát és elméletét.
 • Optimális célkitűzést.
 • 26 stresszkezelő és képességfejlesztő gyakorlatot.
 • Látás, hallás, írás, balanszot.
 • Dennison féle Laterális Behangolást.
 • A Brain Gym három dimenzióját: Kommunikáció, Szervezés, Megértés
 • A háromdimenziós behangolást.

A képzésnek előfeltétele nincs.

A képzés 2×2 nap.
Időpontok: 2024. április 27-28. és 2024. május 11.-12., 9:00-17:00 óráig.
A képzés ára 84 000 Ft + 4500 Ft a jegyzet.
Minimum létszám 6 fő.

További részletek itt: https://www.facebook.com/events/936140471554809/936140478221475

Jelentkezéshez kattints ide!

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!