Válassza az Oldal lehetőséget

Magyar rejtélyek nyomában tábor 2024 - TűsarkakON programajánló

Magyar rejtélyek nyomában tábor 2024

A Magyar rejtélyek nyomában tábor 6. alkalmával (2024.07.28.-08.03.) a Vértes Lovas Erdei Iskola és Szabadidőpark egyik nagyobb vendégházában leszünk elszállásolva.

A szobák 5-6 fős, emeletes ágyakkal felszerelt szobák, a fürdőszobák a folyosón találhatók, közösségi terem, sportpályák, két medence a rendelkezésünkre áll.

Kérjük, amennyiben lehet, a szülők biztosítsák a táborhelyre való el- és onnan hazajutást. Ha ez nem sikerül, szükség esetén Budapestről transzfert szervezünk.

A résztvevők száma kb. 40 fő lesz. Két 20 fős, korosztályi igények alapján összeállított csoport lesz, kb. 7-11 és kb. 12-14 évesek. A programok nagy része közös, de lesz olyan alkalom, ahol az életkori sajátosságok miatt külön megközelítést igényelnek a gyerekek, emellett kisebb csoportban könnyebben tudunk velük dolgozni.

A részvételi díj 429 euro. Ebből 150 euró előleget jelentkezéshez kapcsolódóan kérünk befizetni. Részletfizetés lehetséges.

A részvételi díj tartalmazza: teljes ellátás, szállás, napi ötszöri étkezés, belépődíjak, programon belüli közlekedés, közreműködők (pl. népi zenekar, egyéb programvezetők) díjai, szervezés.

Idén is az a cél, hogy a magyar kultúra egyes elemeit megéljek a résztvevők. Lesz a magyar hagyományokat bemutató programunk (játék és táncház), történelmi program a Határtalan Történelem projekt (történelemtanítás külföldön élő magyar gyerekeknek) vezetőjével, képzőművészeti program iparművésszel, kortárs irodalmi program gyermek- és ifjúsági könyvek kiadóval, környezetismereti program (vezetett túra), sport (pl. íjászat). Emellett hagyományos tábori programokat (tábortűz, számháború, bátorságpróba) is tervezünk.

Az érdeklődő kérdéseket szívesen fogadjuk a Facebook-oldalnak küldött üzenetben vagy a magyarrejtelyek@gmail.hu email címen.

Nézd meg ezt is!

Programajánló