Válassza az Oldal lehetőséget

Merj élni, mert lépni 50 felett - TűsarkakON programajánló

Merj élni, merj lépni 50 felett

1132 Budapest, Kresz Géza utca 31.

További részletek itt

Merj élni, merj lépni 50 felett

Tedd félre aggodalmaidat, félelmeidet, hiszen minden ember egy csoda. Ha 50 feletti fiatal hölgy vagy, ez a programsorozat neked szól.

A MERJ ÉLNI, MERJ LÉPNI 50+ című országos előadássorozat örök fiatal 50 év feletti hölgyek számára indult útjára. Az előadások tematikája az önmegvalósítás, társtalálás, a tudatos és egészséges életmód témakörei mentén szerveződnek.

Ötvenen túl mi már tapasztalatból tudjuk, hogy a komfortzónánk csak arra való, hogy merjük annak határait feszegetni, és merjünk kilépni a megszokott kényelmesből.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy merjünk élni, bátrak lenni, vállalkozni és cselekedni tiszta szívből! Fontos tehát, hogy merjük felvállalni önmagunkat, és tegyük félre a félelmeinket és az aggodalmainkat. Teremtsünk lehetőséget magunknak arra, hogy boldog és elégedett emberek lehessünk.

A MERJ ÉLNI, MERJ LÉPNI 50+ eseménysorozat következő budapesti állomása május 9-én, 17.00 órai kezdettel lesz. Cím: 1136, Kresz Géza u. 31.

Fókuszban ez alkalommal a mozgás lesz, hiszen a kor előrehaladtával a mozgás jelentősége folyamatosan nő. Gyógytornász segítségével átbeszéljük aktuális “problémáinkat “, és megtanulunk egy olyan torna ” blokkot” amit otthon napi 10-15 percben elvégezhetünk egészségünk megőrzése érdekében.

Várunk szeretettel! Amennyiben gondolod, hozz váltóruhát, de ez abszolút nem kötelező! Hallgatni, figyelni is ér – és majd otthon elkezdeni. Az esemény továbbra is díjmentes. Üzenetben várjuk a jelentkezéseket, limitált férőhely!

Barátsággal és szeretettel:
Felkai Szilvia mediátor és tréner
Facebook
Esemény

Nézd meg ezt is!

Programajánló