Válassza az Oldal lehetőséget

Mindfulness - 6 alkalmas csoport - TűsarkakON programajánló

Mindfulness – 6 alkalmas csoport

Colorplay Center, Budapest, Bartók Béla út 51. 1/1.

További részletek itt

Mindfulness – 6 alkalmas csoport

Harmonikusabb kapcsolatokra vagy békésebb gyereknevelésre vágysz? Szeretnéd jobban kezelni a munkahelyi stresszt? Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben? A mindfulness sokkal több annál, mint, hogy megtanulsz meditálni. Az életed minden pillanatában jól jön.

A 6 alkalmas mindfulness csoportban coaching szemléletben, kérdésekkel és gyakorlatokkal várlak. Mindennapi helyzetekre fókuszálunk, laza, interaktív környezetben, ahol egymást támogatva fejlődünk. Lesznek kérdések és gyakorlatok, amik segítenek megérteni, hogyan csitítsd le zaklatott elmédet és hogyan találd meg a saját belső békédet.

Ez nem csak egy workshop vagy egy újabb tréning. Itt megtalálod azt a támogató közösséget, amire szükséged van ahhoz, hogy továbblépj a belső béke felé vezető úton. A csoporttagok támogatják, motiválják és inspirálják egymást, gyakran új barátságok szövődnek. Sőt, csoportban könnyebb elköteleződni céljaink iránt és segítjük egymás fejlődését.

A csoporttársak számítanak egymásra, alkalomról-alkalomra egyre mélyebb kapcsolódások jönnek létre, így számodra és a csoport számára is a leghatékonyabb, ha a teljes programra eljössz, de ez nem feltétele a jelentkezésnek. A változás folyamatban történik, a program egyes alkalmai egymásra épülnek, de önállóan is látogathatóak.

Milyen témákra számíthatsz?
– Bármire, ami a csoporttagok számára fontos és hasznos: téma, kérdés amit a csoport az adott alkalomra behoz.
– Mi az a mindfulness, miért hasznos. Mi a stressz, annak hatásai és hogyan tudjuk növelni a stressztűrő képességünket.
– Testtudatosság és légzéstudatosság, tudatos érzékelés
– Szerető kedvesség, önszeretet, együttérzés, lelki nyugalom fejlesztése.
– Egymás meghallgatása, aktív figyelem
– Mindfulness a munkahelyen: Hogyan alkalmazhatjuk a munkahelyi stressz csökkentésére és kezelésére.
– Mindfulness szülőként: Segíthet, hogy türelmesebbek legyünk, kevésbé stresszesek, és mélyebb kapcsolatot építsünk gyermekeinkkel

📅 Időpont: csütörtök 17:00-19:00
1. május 2.
2. május 9.
3. május 16.
4. május 23.
5. május 30.
6. június 6.

🕒 Időtartam: 2 óra

📍 Helyszín: Colorplay Center, 1114 Budapest, Bartók Béla út 51.

Részvételi díj:
Az első alkalom 7.000 Ft/fő
A második alkalomtól 8.000 Ft/fő
Vagy kedvezménnyel vásárolhatsz bérletet 5 alkalomra 25.000 Ft/fő

A programot tartja: Obreczán Brigi, life, gyerek és mindfulness coach, marketing szakember, anya.

Folyamatosan pörögnek a gondolataim. Pár éve még elképzelni tudtam, hogy lelassítsam őket vagy csendet csináljak a fejemben. Anyaként tökéletesen értem, amikor azt mondod, hogy nincs időd meditálni vagy hogy százfelé szakadsz gondolatban és 5 dolgot csinálsz egyszerre, de már a hatodikat tervezed és közben “Anya!!! ANYA! Anyaaaaa!”. Ebben a káoszban őrületesen nehéz belső békére és nyugalomra találni. Tudom, én is érzem. És azt is, hogy a mindfulness gyakorlása segíthet. Tudj meg többet rólam: obreczanbrigitta.com

Létszám: maximum 6 fő, jelentkezz mihamarabb!

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni! Helyedet az részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni. A jelentkezést követően e-mailben küldjük a fizetési információkat.

Nincs jobb időpont, mint most!

Foglald le a helyed, és vágj bele életed legmegnyugtatóbb kalandjába!
Jelentkezés: https://bit.ly/6x-mindfulness-moricz

Mégsem tudsz eljönni? A részvételi díj 50 százaléka fejében lemondhatod, a részvételi díj fennmaradó 50 százaléka pedig beszámítható egyéni coaching szolgáltatás díjába. 24 órán belül a teljes részvételi díj fejében mondható le. Visszafizetésre sajnos nincs mód.

Nézd meg ezt is!

Programajánló