Válassza az Oldal lehetőséget

Nyári fényözön - Táncos önismereti elvonulás - TűsarkakON programajánló

Nyári fényözön – Táncos önismereti elvonulás

8611, Siófok, Töreki utca 19.

További részletek itt

Nyári fényözön – Táncos önismereti elvonulás

✨ Táncos elvonulásra hívlak, melyet június végén Siófokon tartok. Az elvonulás péntek déltől vasárnap délutánig tart.
✨ Ebben a néhány napban a csillogást és ragyogást fogjuk tapasztalni. Kiárasztunk, megosztunk magunkból, új minőségünkből, nyári energiánkból és befogadunk, betöltünk minden porcikánkba a NAPból, a VÍZből, a SZÉLből, a FÖLDből: illatokat, ízeket, színeket.

Információk az elvonulás tartalmáról:
🌺 Sokat fogunk táncolni, lesz NIA alapú SZABAD tánc, Szakrális KÖRTÁNC és Hastánc is Mónival. Vidám, az élet ünneplésével lüktető zenékkel és táncokkal készülök.
🌺 A helyszínen fogja egy profi szakács elkészíteni a vegetáriánus ételeinket az 5 elemes étrend elvei szerint. És tartani fog nekünk egy közös főzős workshopot.
🌺 A szombat délután-este megkoronázásaként részünk lesz egy 6 tételes natúr bor kóstolóban is!

Információk a helyszínről:
🌿Egy oázis az erdő ölelésében, a Töreki tavakkal övezett tanösvény mellett, 4 km-re a Balatontól. Ez a varázslatos hely elsősorban önismereti, önfejlesztő csoportok, életmódtáborok részére kínál szálláshelyet és megfelelő teret, azonban szeretettel várunk minden vendéget, aki a Természet nyugalmára vágyik.
🌿A Lélek-Tér 5 vendégszobával (1 db 2 fős, 2 db 3 fős, 2 db 4 fős – egyszemélyes nagyon kényelmes ágyakon), 4 db zuhanyzós wc-s fürdőszobával + 1 wc-vel, maximum 16 főnek nyújt szálláslehetőséget házon belül. Matracokon történő elhelyezéssel lehetőség nyílik jurtában történő alvásra is. 10 méteres átmérőjű (kb. 80 nm-es) gyönyörű jurtánk és 60 nm-es jóga és tánctermünk különféle csoportos programok helyszínéül szolgál. A házban felszerelt konyha és étkező a vendégek rendelkezésére áll. Csodaszép Vörös Sátrunk női köröknek kínál csodálatos gyógyító teret.
🌿A vendégházban szaunázásra is van lehetősége a vendégeknek, illetve a kertben – nyári időszakban – medencében is lehet hűsölni.

Információk a díjakról és a fizetésről:
🌀 A teljes hétvégi elvonulás díjának rendezése lehetséges készpénzzel vagy átutalással (ez utóbbi esetben küldök számlaszámot).
🌀 A teljes hétvégi elvonulás díja a következőket tartalmazza:
I.) Szállás és étkezés:
– 2 éjszaka 3-4 ágyas szobákban (péntek és szombat)
– 6 étkezés (péntek ebéd, szombat reggeli, szombat ebéd, szombat vacsora, vasárnap reggeli)
II.) Csoportos programok:
– a teljes hétvége valamennyi csoportos programja péntek kora délutántól vasárnap délutánig
🌀 A teljes hétvégi elvonulás díja 2024. május 15-ig történő foglalás esetén 70.000 Ft/fő, amit 20.000 Ft/fő befizetésével lehet biztosítani.
🌀 A teljes hétvégi elvonulás díja 2024. június 15-ig történő foglalás esetén 80.000 Ft/fő, amit 20.000 Ft/fő befizetésével lehet biztosítani.

Szeretettel várlak! 🙂 Kérdés esetén keress bizalommal!

ÉLed A NŐ – Varga Anita – mozgás, tánc, légzés, rezgés
📞 +36-20-519-69-72
✍️ eledano.vanita@gmail.com

Nézd meg ezt is!

Programajánló