Válassza az Oldal lehetőséget

Parfümkészítő workshop Minya Viktóriával - TűsarkakON programajánló

Parfümkészítő workshop Minya Viktóriával

Amélie Szalon, 1126 Budapest, Németvölgyi út 2.

További részletek itt

Alkoss saját illatot! Parfümkészítő workshop Minya Viktóriával

Merülj el az illatok világában és alkosd meg saját parfümkreációdat egy világhírű parfümőr segítségével.

Minya Viktória, a díjnyertes magyar Orr, a parfümkészítés művészetét a modern parfümgyártás bölcsőjében, a festői dél-franciai városban, Grasse-ban sajátította el. Miután a régióban számos parfümháznak dolgozott, úgy döntött, hogy kamatoztatja tehetségét, céget alapít és saját parfümsorozatot komponál, hogy alkotásai a legjobb minőségű alapanyagok használatát és a különleges alkotási technikákat dicsőíthessék. Mint független művész, kreativitását nem köti gúzsba semmilyen korlát; Viktória nagy körültekintéssel állítja össze alkotásait úgy, hogy kizárólag a saját érzelmei és tapasztalatai inspirálják. Jelenleg Franciaországban, saját stúdiójában él és alkot.

Világszerte ismert és niche parfümériákban is árusított illata a Hedonist, melynek teljes sorozata elérhető, gyönyörű csiszolt üvegben, kristályokkal megtöltve, valamint kifejezetten magyar kötődésű illata az Eau de Hongrie. Az újragondolt ’Magyar Királyné Vize’ a legnemesebb Tokaji Aszú aromáját idézi.

A program első felében megismerkedhetsz a parfümkészítés elméleti alapjaival, Minya Viktória ikonikus parfümjeivel, és különleges összetevőkkel.

Az esemény második felében pedig Viki mentorálásával elkészítheted az első saját parfümkreációdat, amelyet az esemény végén természetesen magaddal is vihetsz, hogy másnap begyűjtsd a munkatársak, barátok-barátnők és családtagok elismerését.

Maximális résztvevőszám: 10 fő/alkalom
A rendezvény 2 órás. Az esemény magyar nyelven zajlik.
A részvételi díj 41 990 Ft + áfa, amely tartalmazza:
– az eseményen való részvételt;
– 15 ml-es saját parfüm elkészítésének díját exkluzív Minya Viktória parfüm üvegben;
– a rendezvényen frissítőt, kávét, ropogtatnivalót biztosítunk.

Amennyiben szeretnél részt venni az eseményen, küldj regisztrációs e-mailt az info@itsyourworld.hu e-mail címre, vagy ezen a linken töltsd ki az adatokat.

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel, keress bátran!
Molnár Judit, info@itsyourworld.hu, +36-30-348-4620

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!