Válassza az Oldal lehetőséget

Portugál teatúra - TűsarkakON programajánló

Portugál teatúra városnézéssel

Portugália

További részletek itt

Teatúrával egybekötött kiscsoportos körutazás Portugália óceánpartján: Porto és Lisszabon városnézéssel

Ha te is szeretsz utazni, teakedvelő vagy, szívesen meglátogatnál egy teaültetvényt, akkor ez a túra tökéletes lesz számodra. Tudtad, hogy Európában is vannak teaültetvények? Az egyiket most meglátogathatod velem, ráadásul teljes virágzáskor, októberben!

Portugáliában, Portótól nem messze ugyanis nemcsak kiváló szőlő terem, hanem egy lenyűgöző, egyhektáros teaültetvény is van, ami látogatható. Ezt fogjuk felkeresni és megkóstolni a portugál teát. Különlegessége az itt termesztett teának, hogy nem használnak semmilyen vegyszert vagy gépet a termesztés és a feldolgozás során, így a tea természetes és kézzel készített. Közel van az óceán, így a párás klíma és a sok napsütés ideális a tea számára is. Teszünk egy nagy sétát a teasorok között!

De ha már Portugália: nem hagyjuk ki az ország gyönyörű és ikonikus városait, Portót és Lisszabont sem. Mindkét városban magyar idegenvezető kísér minket, hogy a legtöbbet kihozzuk a kirándulásra szánt napokból. Így tehát a teán kívül ismerkedünk a portugál gasztronómiával, portói borral, hajókázunk a Porto folyón, a tengerparton sétálunk és ebédelünk, villamosozunk Lisszabonban és megnézzük a város legszebb látnivalóit.

A túrán maximum 14 fő tud részt venni, hogy baráti legyen a hangulat, mindenkire tudjunk figyelni. Bátran jelentkezz egyedül is, senkit nem hagyunk egyedül!

Időtartam: 6 nap/5 éjszaka
Időpont: 2024. október 20-25. között.

További részletek és jelentkezés a Kamélia kert honlapján: https://kameliakert.hu/events/portugal-tea-tura-porto-es-lisszabon-varosnezessel

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!