Válassza az Oldal lehetőséget

Szegedi Vállalkozónők Klubjának találkozója

Szegedi Vállalkozónők Klubjának találkozója

by
23 23 people viewed this event.
Free

Kedves szegedi és környékbeli női vállalkozók!

Az év hátralévő három hónapjában – két női üzleti csoportommal közösen – még három személyes klubtalálkozó van tervben, illetve a korábban meghirdetett workshopok egy része is idén lesz még megtartva.

Mivel elég sok program vár még ránk, ezért igyekszem előre gondolkozni és már most megcsináltam az októberi találkozónk eseményét.

A női vállalkozói csoportommal már jól bejáratott helyszínen, az A2 Cafféban leszünk. 10 órakor kezdünk és körülbelül délben végzünk. Persze, aki talál érdekes üzleti kapcsolatokat, ők addig maradnak, amíg csak jólesik. A találkozó közben lehet reggelizni, kávézni, szóval ide ér korgó gyomorral érkezni.

A találkozóra mindig viszek több aktuális, illetve a vállalkozókat szinte mindig érdeklő kérdéseket, témákat, amiket át szoktunk beszélni. De ti is készülhettek saját kérdésekkel, problémákkal. Illetve szinte mindig viszek valami hasznos tananyagot, marketingsegédletet is a találkozó résztvevőinek.

Na és akkor itt a link. Tessék jelentkezni, visszajelezni, kérdezni, óhajtani-sóhajtani a témákat illetően. Más női vállalkozókat pedig nagyon is ér meghívni rá!

https://fb.me/e/2ZMy723qM

To register for this event please visit the following URL: https://fb.me/e/2ZMy723qM →

 

Date And Time

2022.11.08. 10:00 to
2022.12.08. 12:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!