Válassza az Oldal lehetőséget

Szeptemberi lelki feltöltő est Krisztával

Szeptemberi lelki feltöltő est Krisztával

by
18 18 people viewed this event.
Paid

Szeptember van, kora ősz. Ilyenkor gyakran érezheted azt, hogy vége a nyárnak és amikor valami olyannak van vége, amit szeretünk, akkor egy picit szomorkodunk. Szomorkodunk, mert a nyár a szabadságot, könnyedséget, lazítást, felszabadultságot, kalandokat, élményeket, barátokkal eltöltött estéket és a vidámságot hoz az életünkbe. Másképpen kelünk fel és másképpen hajtjuk álomra a fejünket. Álmodozunk és tervezünk, olyan légies a létezés. Nincsenek terhek és nincs aggodalom.

Szeptemberben pedig elkezdődik a hajtás, a mókuskerék, újra bekapcsol a magasabb stresszfaktor. Tele leszünk olyan vélt vagy valós gondokkal, amik bizony meghatározzák az alap hangulatunkat.

Miért mondom ezt többes számban? Azért, mert emlékszem, amikor én is ilyen érzelmi hullámvasúton ültem és inkább arra voltam fókuszált, hogy a kényelmetlen, kellemetlen oldalát tapasztaltam meg erősebben a világnak.

Tudom azt is milyen nehéz ezen túllátni, mert amikor a problémát látod, akkor a saját nézőpontod igazzá és élessé teszi a szenvedést. Megtorpansz, benne időzől és azon szenvedsz, hogy éppen milyen rossz.

Mi a rossz? Erre tudsz nekem válaszolni?

A borulátás bevonzza a hozzátartozó életszerű nehezítéseket. Biztos lehetsz benne, hogy extrán megvalósul az a félelem, amitől tartasz.

Készüljünk a legrosszabbra és ha annál jobb lesz, akkor örülünk és megnyugodhatunk.
Mindig a legrosszabbra számítok, hogy elviselhessem azt a rosszat, ami bekövetkezhet.
Legjobbat remélni, de a legrosszabbra készülni.

Ezek a gondolatok Téged is leteríthetnek és máris azt hiheted, az élet pocsék.

Mit szólnál ahhoz, ha megtanulnád azt az útvonalat, hogy ezekből a lefelé húzó gondolati sémákból hogy lehet könnyedén és egyszerűen kiemelkedni?

Megváltoztatjuk az alap világnézetünket!

Ha te is azok közé szeretnél tartozni, akik az őszt , ezt az amúgy színes, lehetőségekkel téli évszakot feltöltődésként élnék meg, akkor gyere és tarts velem a szeptemberi lelki feltöltő estemen!

🍁Dátum: 2022.09.30.
🍁Időpont: 19:00-20:30 (visszanézhető)
🍁Helyszín: ONLINE Zárt Facebook-csoport

https://fb.me/e/3INbg6ZBL

To register for this event please visit the following URL: http://Szeptemberi%20lelki%20feltöltő%20est%20Krisztával →

 

Date And Time

2022.09.30. 19:00 to
2022.09.30. 20:30
 

Location

Online event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!