Válassza az Oldal lehetőséget

Havi horoszkóp – 2024. április

Havi horoszkóp – 2024. április

Magazinunk áprilistól egy új izgalmas rovattal, a havi horoszkóppal bővül. Ebben Somogyi Eszter, alias AsztroEszti lesz a segítségünkre. Ne felejtsétek, a havi horoszkópban leírt dolgok mindig csak lehetőségek, az életünkért és a döntéseinkért mi magunk vagyunk a felelősek!

KOS (03.21.-04.19.)

Ebben a hónapban sokat fogsz mozogni, utazni. Már vártad ezt az időszakot, hiszen a az egyik kedvenc hobbid. Most sokkal inkább a fizikai aktivitás lesz előtérben, és nem az alkotás. Arra is lesz lehetőséged, hogy kisebb utazást bevállalj külföldre. Ugyanakkor áprilisban kevésbé lesz romantikus hangulatod, így szerintem ne is erőltesd. Az viszont szintén jó hír, hogy anyagilag gyümölcsöző döntéseket hozhatsz. Ebben szerepe lehet akár külföldi cégnek, akár baráti kapcsolatoknak.

BIKA (04.20.-05.20.)

Az egyik oldalról igazán lendületes áprilisnak nézel elébe: sokkal aktívabb és gyorsabb vagy, mint amilyen szoktál lenni. Az is megeshet, hogy a karrieredben olyan fordulat áll be, amire egyáltalán nem is számítottál. Hajlamos vagy a rugalmatlanságra, ezért az élet most arra is tanít, hogy fogadd el a változást. Anyagi helyzeteddel kapcsolatban fontos, hogy kire fogsz hallgatni. Elképzelhető, hogy egy jó ajánlattal kecsegtetnek, de aztán kiderül, hogy mégsem hoz annyit a konyhára, ha bevállalod az adott munkát.

IKREK (05.21.-06.21.)

A kapcsolataid kerülnek most előtérbe. Új emberek jöhetnek a képbe, és ennek nagyon örülsz, hiszen szeretsz ismerkedni. Ez egyébként a párkapcsolatodnak is jót tesz. Amennyiben pedig egyedülálló vagy, akkor érdemes ezt a hónapot ismerkedésre is használni. Ugyanakkor fontos, hogy a munkádban betartsd a határokat. Attól, hogy nagyon kreatív vagy, még neked is vannak kötelességeid, amihez igazodnod kell. Az egészségeddel kapcsolatban pedig érdemes odafigyelni a pihenésre, meditációra, aktív lazulásra.

RÁK (06.22.-07.22.)

Ez a hónap nehezebb lehet számodra. A szempontjából újra előjöhet az a téma, hogy a karriered építésére vagy a párkapcsolatodra fordítasz több időt. Ez megviselhet téged, ami az egészségi állapotodat is befolyásolja. Fontos lenne, hogy diétázz, fogyassz több egészséges ételt (zöldség, gyümölcs, stb.), pihenj aktívan, mozogj, töltődj fel a szépségeiből! Emellett foglalkozz a lelki feltöltődéssel is! Mi a szeretetnyelved? Ha nem tudod, derítsd ki! Ez is segít a másokkal való kapcsolódásban.

OROSZLÁN (07.23.-08.22.)

Megint sokat dolgozol. Persze meglátszik az eredménye, ugyanakkor ez nem hat ki annyira jól a párkapcsolatodra. Ha van, akivel együtt élsz, akkor kevés rá az időd, és ez bántja őt. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor kevés lehetőséget adsz magadnak arra, hogy ismerkedj másokkal. Fontos, hogy az egészségeddel is foglalkozz: több , aktív , egészségesebb ! Ami jó hír, hogy ha vállalkozol, akkor a jogi része rendben lesz. Ha pedig külföldre vágysz, akkor érdemes most megszervezni az utat.

SZŰZ (08.23.-09.22.)

Ebben a hónapban több időt fordítasz az egészségedre, akár tervezted, akár nem. Lelkileg nehéz helyzetbe kerülhetsz a családoddal kapcsolatban, ami szintén azt eredményezheti, hogy lebetegedsz. Ezért fontos, hogy foglalkozz magaddal, ugyanakkor lepontosítsd, hogy miről van szó. Így elkerülheted a felesleges stresszt. Ha van lehetőséged rá, akkor vállalj be egy rövidebb kiruccanást külföldre! Ez hozzájárul ahhoz, hogy másképp láss dolgokat, legyen szó munkáról, magánéletről, ügyi helyzetről.

MÉRLEG (09.23.-10.22.)

Alapvetően konfliktuskerülő ember vagy, és úgy is ismernek mások. Most mégis beleállsz olyan helyzetekbe, amiket máskor messziről elkerülnél. Ebből adódhatnak nehézségek a párkapcsolatodban. Hiszen nem ehhez van hozzászokva a másik. Fontos az is, ha szerelemről van szó, vagy a vállalkozásodról, hogy tisztán, egyértelműen mondd el a szándékod! A köntörfalazás most nézeteltérést szülhet. Van, amikor a kimondott szónak ereje van. Ez most ilyen időszak. Merd felvállalni magad!

SKORPIÓ (10.23.-11.22.)

Ebben a hónapban az egyik fókuszod az anyagiakon lesz. Egyrészt az jó, hogy némi odafigyeléssel és munkával gyarapíthatod a vagyonodat, ugyanakkor a vállalkozásod szempontjából kétségek merülhetnek fel: biztos, hogy mindenki tiszta szándékkal van feléd? Amúgy is hajlamos vagy a gyanakvásra. Így most nehezebben szerezhetik meg mások a bizalmadat. Ami jó hír, hogy a párkapcsolatod erősödni, fejlődni tud. Ez viszont nagyobb rugalmasságot igényel a részedről, de hidd el, megéri, mert így új dolgokat tapasztalhatsz meg!

NYILAS (11.23.-12.21.)

Jól teszed, ha ebben a hónapban hallgatsz a megérzéseidre: ez nagy lendületet adhat számodra, legyen szó szerelemről vagy egy új vállalkozásról. Ugyanakkor a családodban az feszültségforrás lehet, hogy bizonyos dolgokról nem beszéltek. Fontos az őszinteség, és az is, hogy tudd, mit érdemes megosztani a másikkal és mit nem. Mindenesetre a feladatokból nem lesz hiány, és ez kellően leköti az energiádat. Anyagi ügyekre figyelj oda: amit elképzelsz, az jó irány, de légy reális! Inkább lassabban járj, tovább fogsz érni!

BAK (12.22.-01.20.)

A családoddal kapcsolatban valamilyen fajta változás várható – akár költözködés, vagy , családalapítás, esetleg valakinek az elvesztése. Ez elkerülhetetlen. Az is lehet, hogy ami elsőre nehézségnek tűnik, arról később kiderül, hogy sokkal inkább egy támogató dolog. Mindenesetre az fontos, hogy az anyagi javaidra figyelj oda: ha szerződést kötsz, akkor legyen olyan szakember, aki segít a sorok között olvasni. Az is lehet, hogy egy új talál meg téged. Légy rugalmas és elfogadó!

VÍZÖNTŐ (01.21.-02.18.)

Most sok embert tudsz megszólítani, a baráti, ismerősi körödet is lényegesen bővítheted. És hogy miért ül így? Mert magadat adod, jobban megnyílsz másoknak, mint szoktál. És ez tetszik a környezetednek. Viszont az fontos, hogy ezeket a kapcsolatokat mennyire bocsátod áruba. Ne élj vissza mások bizalmával! A szabadidődben jó, ha foglalkozol a családoddal és azzal a hellyel, ahol élsz. Érdemes felújításba kezdeni, vagy ha gondolkodsz rajta, akkor akár új élőhelyet választani, költözködni.

HALAK (02.19.-03.20.)

Ebben a hónapban fontos, hogy kézben tartsd a dolgaidat, különben teljesen elúszol. Ennek a munkád láthatja kárát. Pedig van rá esélyed, hogy jól megalapozd a jövődet. Ehhez viszont önfegyelemre és odafigyelésre lesz szükséged. Oszd be a napodat: írj listát a teendőidről, amire legyen elég időd! Aztán engedj magadnak olyan szabadidőt, amikor az alkotással, a művészi dolgokkal foglalkozhatsz. Vagy ha meditálni szeretnél, akkor tedd azt, csak ne a kötelességeid rovására. Ha egyedüllétre vágysz, teremtsd meg magadnak a lehetőséget!

 

AsztroEszti

A szerzőről

Nézd meg ezt is!

Programajánló