Válassza az Oldal lehetőséget

Havi horoszkóp – 2024. július

Havi horoszkóp – 2024. július

Magazinunk idén tavasztól egy új izgalmas rovattal, a havi horoszkóppal bővül. Ebben Somogyi Eszter, alias AsztroEszti lesz a segítségünkre. Ne felejtsétek, a havi horoszkópban leírt dolgok mindig csak lehetőségek, az életünkért és a döntéseinkért mi magunk vagyunk a felelősek!

KOS (03.21.-04.19.)

Egyrészt egy kicsit elrugaszkodtál a földtől, és el vagy varázsolódva. Másrészt ennek köszönhetően nagyon jó ötleteid vannak. Úgy néz ki, hogy a megvalósításhoz is rendelkezésre fog állni, bár azért azt jól teszed, ha szakemberre bízod a költéseket, különben kifuthatsz a pénzedből. Ugyanakkor lehetnek összetűzések a támogatókkal, barátokkal. Amennyiben ül pontosan megfogalmazni az elképzeléseidet, akkor sokkal nagyobb sikereket érhetsz el anélkül, hogy összevesznél másokkal.

BIKA (04.20.-05.20.)

Kicsit sokat pörögsz bizonyos dolgokon. Például a munkahelyeden változás várható, de ebbe kevés a beleszólásod. Ettől lehet, hogy feszültebb vagy az átlagnál. Ráadásul most nagy terveid vannak, és az is zavar, ha nem haladsz velük rendesen. Érdemes lenne júliusra időzíteni a nyaralást. Egy jó kis elvonulás is segíthet az ingerültség levezetésére. Fontos, hogy ezek az megtalálják a saját helyüket, különben megbetegítenek téged. A megvár, az és a nyugalom fontos!

IKREK (05.21.-06.21.)

Ebben a hónapban légy nagyon óvatos és körültekintő, ha utazásról van szó. Legyenek meg a papírjaid, utasbiztosítás, ellenőrizz le mindent többször is! Az is jó ötlet, ha magát a szervezést másra bízod. Ha úgy érzed, hogy sok neked, akkor meg egyszerűen vond ki magad kicsit a forgalomból! Jobban jársz, ha türelemre inted magad, mintha az élet állít meg mondjuk egy balesettel. Pénzügyileg megteheted, hogy egy kicsit hátradőlsz és hagyod, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek.

RÁK (06.22.-07.22.)

Ebben a hónapban érdemes nyaralni menni, pihenni, kikapcsolódni. Sokat adhat a társas kapcsolatokhoz. Ha egyedülálló vagy, akkor megismerhetsz egy olyan embert, aki alapjaiban változtathatja meg az életed. Ha pedig már elkötelezted magad, akkor itt az ideje, hogy megújítsátok a kapcsolatot. Akár egy elköteleződéssel, akár családalapítással. Emellett új ismerősöket, barátokat is szerezhesz az út során. Jót
fog tenni egy kis vérfrissítés!

OROSZLÁN (07.23.-08.22.)

Azt hiszem, ebben a hónapban jól teszed, ha több időt fordítasz magadra. Érdemes lenne olyan pihenési formát választani, ahol elvonulhatsz, meditálhatsz, magadban lehetsz. Bár szereted a meleget, és szeretsz társaságban is lenni, ugyanakkor van annak is értéke, amikor az önvizsgálatot helyezed előtérbe. Arra is ügyelj, hogyha kalandokba keveredsz, annak bizony lesznek következményei. Persze az egódnak jól esik, ha többen felfigyelnek rád, viszont ne feledd, hogy ilyenkor felelősséget is vállalj a tetteid iránt!

SZŰZ (08.23.-09.22.)

Ami jó hír erre a hónapra, hogyha vállalkozni szeretnél, akkor ehhez most nagy támogatást kapsz. Ha pedig családalapításon gondolkodsz, akkor most van reális esély megvalósítani. Ugyanakkor júliusban az egészségeddel kapcsolatban lehetnek problémák: akár a nyirokrendszer, akár az emésztés (), akár az területén. Táplálkozz változatosan, de egészségtudatosan! Mozogj rendszeresen, pihenj minél többet! Érdemes akár természetgyógyásztól kérni tanácsot és meg is fogadni.

MÉRLEG (09.23.-10.22.)

Hajlamos vagy elvarázsolódni a másik nemtől. Ez júliusban is így van. Miközben sok emberrel találkozol, bizony egyik-másik nagyon megérint lelkileg. Persze a is besegít abba, hogy nyitott vagy minden közeledésre. De ügyelj arra, hogy ne vidd túlzásba! Hajlamos vagy több vasat tartani a tűzbe, aminek elsősorban az az oka, hogy nehezen mondasz nemet. Viszont ennek lehet egy olyan következménye, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz. Légy felelősségteljesebb, ha (pár)kapcsolatokról van szó!

SKORPIÓ (10.23.-11.22.)

Nálad most leginkább egzisztenciális merülnek fel: a munkahelyeddel kapcsolatban is döntés elé állsz és a családdal kapcsolatban is. A párkapcsolati téma is most nagyon foglalkoztat, ezért alapvetően azt lenne jó leginkább eldönteni, hogy merre tovább. Közben persze zajlik körülötted az élet, így ne lepődj meg, ha jogi dolgok intézésére is sor kerül. Ha pedig ettől az egésztől feszültnek érzed magad, akkor kérlek, ne a másikon vezesd azt le, hanem meditálj, mozogj és találd meg a belső egyensúlyt!

NYILAS (11.23.-12.21.)

Júliusban biztos van lehetőséged nyaralni, vagy legalább egy hosszú hétvégét eltölteni szeretteid körében. Fontos döntések előtt állsz, ezért ha utaztok, akkor az irányítást most add át mások kezébe. Persze jó lehet spontán elindulni valahová, most mégis arra kérlek, hogy szervezd meg előre az utat, válts jegyet, intézd el a papírokat, és legyen utasbiztosításod is! Előfordulhat, hogy látszólag jól alakul a párkapcsolatod, vagy megismersz valakit, aki jó fejnek tűnik, de valójában valószínűleg lesz a vége.

BAK (12.22.-01.20.)

Önmagaddal most kevésbé vagy kibékülve és ezt azért a környezeted is érzékeli. Fontos, hogy ne égess fel magad mögött minden hidat, főleg ha a rokonokról van szó! Amúgy átgondolt szoktál lenni, most mégis sok az, ami zajlik körülötted, elsősorban a családodban. Kérj segítséget a párodtól! Ha egyedülálló vagy, akkor a környezetedtől. A jól bevált munkába való beletemetkezés most nem igazán jön be. Válassz új megoldási módot, amivel segíthetsz magadon. Ne feledd: minden viharfelhő egyszer eloszlik.

VÍZÖNTŐ (01.21.-02.18.)

Ez a hónap arra megfelelő lehet, hogy kicsit elvonulj, átgondold, hogy az utóbbi időben mennyi mindent csináltál, merrefelé haladj tovább. Egyszerűen jó lenne, ha megvizsgálnád, hogy az eddig elértek mennyire tükrözik a terveidet. Érdemes jobban határokat szabni magadnak, hogy kevesebb feladatot vállalj be. Illetve másoknak is nyugodtan mondhatsz nemet, attól még jófej maradhatsz. Pénzügyi helyzetedet pedig vizsgáld meg: lehet, hogy még mindig nem látod tisztán, mi éri meg és mi nem.

HALAK (02.19.-03.20.)

Ez a hónap arra megfelelő lehet, hogy kicsit elvonulj, átgondold, hogy az utóbbi időben mennyi mindent csináltál, merrefelé haladj tovább. Egyszerűen jó lenne, ha megvizsgálnád, hogy az eddig elértek mennyire tükrözik a terveidet. Érdemes jobban határokat szabni magadnak, hogy kevesebb feladatot vállalj be. Illetve másoknak is nyugodtan mondhatsz nemet, attól még jófej maradhatsz. Pénzügyi helyzetedet pedig vizsgáld meg: lehet, hogy még mindig nem látod tisztán, mi éri meg és mi nem.

 

AsztroEszti

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló