Válassza az Oldal lehetőséget

Havi horoszkóp – 2024. június

Havi horoszkóp – 2024. június

Magazinunk idén tavasztól egy új izgalmas rovattal, a havi horoszkóppal bővül. Ebben Somogyi Eszter, alias AsztroEszti lesz a segítségünkre. Ne felejtsétek, a havi horoszkópban leírt dolgok mindig csak lehetőségek, az életünkért és a döntéseinkért mi magunk vagyunk a felelősek!

KOS (03.21.-04.19.)

Ebben a hónapban kevésbé tudod megfogni, hogy igazán mivel is foglalkozz. Bár ott van az a rengeteg , valahogy mégsem ül kordában tartani. Viszont ha hallgatsz a barátaidra illetve támogatóidra, akkor sokkal nagyobb eredményt érhetsz el. Ez elsősorban a másokkal való kapcsolatokra és a kommunikációra vonatkozik. Használd a kreativtásodat- ügyi területen váratlan bevételek, de akár kiadások is előfordulhatnak: jelen esetben jól jön az impulzivitás. Légy következetes és türelmes ezen a téren.

BIKA (04.20.-05.20.)

Júniusban is nagyon lendületes leszel. Ugyanakkor látható egyfajta túlpörgés, kifáradás is. Fontos, hogy tiszteletben tartsd a fizikai és a mentális határaidat. Anyagi helyzeted jobbra fordulhat, ugyanakkor lehet, hogy keserédes lesz ez a siker, mert ehhez valamiről valószínűleg le kell mondanod. És azt már ismered magadból, hogy nehezen engedsz el dolgokat. Ha teheted, akkor azért pihenj is egy kicsit: a meditáció, az elvonulás, a jót tenne, még ha csak egy-két napra is sikerül megszervezni. Töltődj a szépségeiből.

IKREK (05.21.-06.21.)

Most is meglátszik a kettősség az életedben. Egyrészt optimistának, lendülettel telinek érzed magad, ami meglátszik a másokkal való kapcsolattartásban is. Akár sok új barátot, ismerőst is szerezhetsz magadnak. Ugyanakkor a tested nem biztos, hogy le tudja követni azt a sok-sok kialvatlanságot, pörgést. Ezért neked is ajánlom, hogy törekedj az egyensúlyra. Az aktív időszakok mellett legyen helye a relaxációnak, a kikapcsolódásnak is. És lehetőleg egyedül. Ha lehet, kerüld a túl sok evést-ivást. Tartsd be a fokozatosság elvét.

RÁK (06.22.-07.22.)

Júniusban elsősorban a munkáddal leszel elfoglalva. Elképzelhető, hogy ismét egy olyan változás áll be a karrieredbe, amire nem számítottál. Ezzel együtt az is meglehet, hogy tartósabb ideig más országba mész. Vagy legalábbis más országgal létesítesz valamilyen formában tartósabb kapcsolatot – ez lehet akár egy külföldi barát, párkapcsolat is. Mindenesetre légy nyitott erre az új lehetőségre. Ami még fontos, hogy te is fordíts időt a pihenésre. Illetve ha aktívan mozogsz, akkor figyelj oda a mozdulataidra: egy rándulás, ficam, vagy szalagszakadás nagyon fájdalmas lehet, de megelőzhető!

OROSZLÁN (07.23.-08.22.)

Ebben a hónapban nagyon kreatív vagy. Bár időnként nagyobbat álmodsz, mint ami a valóság, ezért nem árt, ha van olyan társad, barátod, aki nálad reálisabban látja a lehetőségeket. Nálad fokozottan jelentkezhetnek testi tünetek, betegségek. Ez azért is van, mert magadat nem kímélve dolgoztál korábban. Tessék elmenni szűrővizsgálatokra: gyulladásos eredetű betegségek fordulhatnak elő, de az is meglehet, hogy a nyirokrendszer van túlterhelve. Ha bőrproblémáid vannak, akkor érdemes az életmódot változtatni (, mozgás, , ).

SZŰZ (08.23.-09.22.)

Most leginkább az egészséged állapota foglalkoztat. Bár nem biztos, hogy látványos, ami belül zajlik. De az biztos, hogy nehezebben engeded el magad. Folyton jár valamin az eszed, ami már sokkal jobban terheli az idegrendszered, mint az vihető lenne. Amit javaslok: írd le az ötleteid, és tedd el őket későbbre, amikor lesz fizikailag is elég energiád, hogy megvalósítsd őket. Másrészt párkapcsolatban is kérhetsz segítséget, vagy a környezetedtől. Szerintem megint magasak az elvárásaid magaddal szemben, amitől szenvedsz. Gyakorold az önegyüttérzést.

MÉRLEG (09.23.-10.22.)

IItt van már a nyári időszak, így elképzelhető, hogy már júniusban is eljutsz valamelyik külföldi országba. Akár az is előfordulhat – ha egyedülálló vagy -, hogy valakit megismersz egy ilyen utazáson. Fontos, hogy ezt a kapcsolatot a helyén kezeld, mert most hajlamos vagy többet beleképzelni az egészbe, mint ami az valójában. Neked is javaslom, hogy iktass be pihenőidőt magadnak, amikor ellazulhatsz, relaxálhatsz. Nagyon jót tenne neked, ha az elmédet megtanulnád lecsendesíteni.

SKORPIÓ (10.23.-11.22.)

Ez a hónap neked leginkább az elengedésről, a visszavonulásról szólhat. Bár lehet, hogy megismersz valakit, ha egyedülálló vagy, ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor ebben történhet változás. Viszont ez meg is viselhet téged, hiszen az elengedés nem az erősséged. De az is előfordulhat, hogy a családoddal kapcsolatban történik valami új dolog. Mindenesetre fontos, hogy a belső feszültséget kiadd magadból, különben felemészt téged. Ez történhet mozgással, tánccal, vagy más, akár művészetterápiás eszközzel.

NYILAS (11.23.-12.21.)

Júniusban érdemes egy kicsit befelé fordulni. Vizsgáld meg, hogy ebben az évben a tervekhez képest mi az, amit már sikerült megvalósítani.Nem baj, ha még nem tartasz ott, ahol szeretnél. Azt jó, ha látod, hogy ezekből mi az, ami reális és mi az, ami nem. Tudd, hogy nagy vannak a kezedben, amik hozzásegítenek az álmok valóra ához. Ez az erő akkor lesz a segítségedre, ha felismered, és megtanulod használni. Ehhez az is hozzájárul, ha megfelelően táplálod a tested és az elméd.

BAK (12.22.-01.20.)

Számodra a június inkább a befelé fordulás, az önvizsgálat időszaka. Bár előfordulhat, hogy olyan otthoni változások lesznek az életedben (felújítás, költözködés, stb.), amik megingatják a biztonságérzetedet. De tudd, hogy a családodra akkor is számíthatsz. Fontos, hogy leírd a terveidet. Így látni fogod, hogy mikor mibe vágjál bele. Ha pedig családalapításon gondolkodsz, akkor tégy is azért, hogy az új jövevényt tiszta szívvel és egészséges testtel tudd fogadni. Légy óvatos és figyelmes a közlekedésben.

VÍZÖNTŐ (01.21.-02.18.)

Óriási erőket tudsz magadban mozgósítani. Figyeld meg, hogy tényleg erre van-e szükség. Lehet, hogy ezt az energiát sokkal jobban, sokkal többre is használhatod. A kommunikációdat is fejlesztheted még. Hajlamos vagy azt feltételezni, hogy a többiek le tudják követni, amit elmondasz, de ez nincs így. Ha szeretnél valahová tartozni, akkor segíts a többieknek megérteni téged. Pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban érdemes lenne megtervezni a bevételeket, kiadásokat, és aztán be is tartani, lekövetni őket.

HALAK (02.19.-03.20.)

Nagyon jellemző lesz júniusban, hogy váratlan bevételek és kiadások jelennek meg nálad. És most inkább úszol az árral, mert szokás szerint nem tervezted meg előre, hogy mire mennyi pénz jusson. Érdemes levonni a tanulságot, és legközelebb ezt már másképp csinálni. Valahogy most rengeteg ihletet és támogatást kapsz a barátoktól és családtagoktól, amiket végre fel is tudod használni a munkádban vagy hobbidban. Gyűjts sok élményt, tapasztalatot, és jelenítsd meg ezeket az alkotásaidban. Higgy abban, hogy amit létrehozol, azzal másoknak is örömet szerzel.

 

AsztroEszti

A szerzőről

Nézd meg ezt is!

Programajánló