Válassza az Oldal lehetőséget

Havi horoszkóp – 2024. május

Havi horoszkóp – 2024. május

Magazinunk idén tavasztól egy új izgalmas rovattal, a havi horoszkóppal bővül. Ebben Somogyi Eszter, alias AsztroEszti lesz a segítségünkre. Ne felejtsétek, a havi horoszkópban leírt dolgok mindig csak lehetőségek, az életünkért és a döntéseinkért magunk vagyunk a felelősek!

KOS (03.21.-04.19.)

Ebben a hónapban sok energiával fogsz rendelkezni. Ugyanakkor fontos, hogy jól oszd be ezt az erődet. Ráadásul arra is érdemes lesz odafigyelni, hogy ez az erőforrás kapjon egyfajta medret: ha össze-vissza csapongsz, akkor az fog történni, hogy mindenbe belekezdesz, de semmit sem fogsz folytatni. Ami még jó hír, hogy anyagi támogatást is kaphatsz. Viszont figyelj oda, hogy ez a segítség milyen keretek között jön létre: ha jogi szerződést írsz alá, akkor olvasd el alaposan, nehogy később meglepetés érjen!

BIKA (04.20.-05.20.)

Elsősorban a munkában kellene az egyensúlyt létrehozni. Igaz, hogy nagy teherbírású vagy, és a kitartásod is példaértékű szokott lenni. Viszont a sok bevállalt feladat elvégzése a magánéleted rovására mehet. Mivel most kevésbé vagy energikus, ezért jót tenne neked egy kis , feltöltődés. Ha megoldható, használd ki a hétvégékét, a pünkösdi időszakot aktív kikapcsolódásra. Ha családalapításon gondolkozol, akkor vedd figyelembe, hogy átmenetileg a karriered háttérbe szorulhat.

IKREK (05.21.-06.21.)

Elsősorban a karriereddel foglalkozol ebben a hónapban. Lehet, hogy kapsz egy nagyon jó ajánlatot. Vagy végre megvalósítod a régen dédelgetett álmaid egyikét. Ami fontos: anyagi ügyekbe () csak akkor menj bele, ha készül , és a szerződésben foglaltakat maradéktalanul érted. Lesz olyan, aki támogat a törekvéseidben és bizony lehetnek ellenlábasok is. Te a saját feladatoddal foglalkozz, ne hagyd magad mások által eltántorítani! A kitartásod meghozhatja a gyümölcsét.

RÁK (06.22.-07.22.)

Ebben a hónapban ismét terítékre kerülhet, hogy a munkát és a magánéletet hogyan egyeztesd össze. Miközben a karrieredben pozitív változások következhetnek be, a párkapcsolatodban nehézségek is adódhatnak. Fontos, hogy tudd, nem vagy egyedül, van segítség. Ha úgy érzed, nagyon elviselhetetlen helyzetbe kerültél, akkor jelezd a környezeted felé! De az is lehet, hogy már régóta vártad ezt, és most ennek a fordulatnak köszönhetően új dolgok áramolhatnak be a magánéletedbe.

OROSZLÁN (07.23.-08.22.)

Neked májusra nagyon sok pihenést javaslok. Fontos, hogy feltöltődj testileg , lelkileg egyaránt. Időnként sokkal több feladatot vállalsz be, mint amennyit elbír a tested. De ez hosszútávon nem vihető. Akár gyulladásos folyamatok is elindulhatnak, de az idegrendszerednek is jót tenne pár nap szabadság. Ajánlom, hogy menj el kivizsgáltatni magad és vedd komolyan a környezeted kérését is. Bár lehet, hogy a munkában senki sem pótolhatatlan, de a magánéletben igenis az! Találsz megoldást arra is, hogy téged ki helyettesítsen!

SZŰZ (08.23.-09.22.)

Ha családtervezés előtt állsz, akkor nagyon fontos, hogy kivizsgáltasd magad. Lehet, hogy csak valami apróbb probléma van, viszont jó, ha tisztán látsz ebben az ügyben. Ha vállalkozásod van, akkor pedig jól gondold át, hogy milyen anyagi források állnak a rendelkezésedre ahhoz, hogy ezt jól és hatékonyan működtesd! Szerelmi életed is változatos lesz, mint a tűz és a találkozása. Egy biztos, ebben a hónapban nem fogsz unatkozni. Hagyd, hogy kényeztessen téged a társad!

MÉRLEG (09.23.-10.22.)

Előfordulhat, hogy valamilyen betegséget diagnosztizálnak. Ne ijedj meg: légy pozitív és cselekvő. Most sokat tehetsz magadért. Az látszódik, ha nehéz helyzetbe is kerülsz, lesz melletted valaki, aki átsegít ezen az időszakon. Hogy ez , vagy egy barát, ez rajtad is múlik. Az is fontos, ha vállalkozni szeretnél, akkor ne hagyd magad lebeszélni róla! De ne is higgy el mindent elsőre! Fontold meg, milyen lépések támogatják leginkább a boldogulásodat, és aszerint cselekedj!

SKORPIÓ (10.23.-11.22.)

Ebben a hónapban az egyik fókuszod az egészségeden lesz. Fontos, hogy legyenek olyan időszakok, amiket pihenésre fordíthatsz. Elsősorban gyulladásos folyamatok indulhatnak el, de az idegrendszerednek is jót tesz, ha szünetet tartasz. Ha pedig a családod és a párkapcsolatod között alakul ki, akkor jó, ha megőrzöd a hidegvéredet, és próbálsz minél objektívebben helyt állni. Biztos vagyok benne, hogy ez egy embertpróbáló feladat lehet, de gondolj arra, hogy ez egy egyben egy tanulási folyamat is lehet.

NYILAS (11.23.-12.21.)

Jó dolog, hogy annyi ötleted van, és mindent meg is akarsz valósítani. Ugyanakkor légy kicsit reálisabb: megvannak-e a ügyi forrásaid? Ha nincsenek, akkor bizony az segíthet, hogy készítesz egy fontossági sorrendet: mi az, amit inkább szívesebben csinálnál, és mi az, amit kevésbé. Illetve azt is gondold át, minek van itt az ideje, mi az, amit támogat a környezeted is! És persze az, amit kitaláltál, valójában mennyire életképes? Az otthoni közeg támogatni fog, ezzel kapcsolatban nincs teendőd.

BAK (12.22.-01.20.)

Sok munkád van abban, hogy igazán jó szakember legyél. Ugyanakkor ez az út folyamatos lemondásokkal járt. Vajon ez mennyire látszódik meg a családoddal való kapcsolatodon? Ha azt jelzik vissza, hogy hiányolnak, akkor tegyél abba több energiát, hogy ezek a kötelékek erősek maradjanak. Fontos az is, hogy a kommunikációdat fejleszd: a nyersesség nem feltétlenül kifizetődő. Ettől még lehetsz őszinte. Ha pedig szerelemre vágysz, azért tegyél is, ne csak a másikra hárítsd a cselekvést.

VÍZÖNTŐ (01.21.-02.18.)

Ami erre az időszakra jellemző, az a kifáradás. Jót tenne, ha a szabadidődben olyan emberekkel vennéd körül magad, akik szeretnek, támogatnak. Ez lehet a családod, de lehet akár a baráti köröd. Az is előfordulhat, hogy most inkább egyedül maradnál: akkor teremtsd meg magadnak azt az időt, amikor erre lehetőség nyílik! És ha lehet, ezt kommunikáld is a szeretteid felé! Így érteni fogják, hogy mi zajlik benned. Ha pedig az tölt fel, hogy az otthonodat alakítod át, akkor vágj bele!

HALAK (02.19.-03.20.)

Ebben a hónapban fontos, hogy a kreativitásodat kiteljesítsd. Ráadásul lesz hozzá energiád is. Viszont fontos, hogy ezt kézben tartsd. Tudom, erről már ábban is írtam, ugyanakkor egy hajlamos szétáradni és szétszórttá válni. Ha sikerül mederben maradnod, akkor nagyon jó eredményeket érhetsz el. A kommunikációdat is most fejleszheted, és nem várt megoldásokat is találsz. Viszont anyagi téren ne legyenek túlzott elvárásaid, ha valaki felajánlja a segítségét! Elsősorban magadra számíthasz, de ez rendben van.

 

AsztroEszti

A szerzőről

Nézd meg ezt is!

Programajánló