Válassza az Oldal lehetőséget

Idézetek nőkről nőknek

Idézetek nőkről nőknek

A örök témája megannyi írónak, költőnek, neves embernek. Mindenki szeretné megfejteni, s örökérvényű igazságokat megfogalmazni róla. Kinek ül, kinek nem. 15 idézetet szedtünk össze nektek rólunk, nőkről.

 

Minél több boldog és önazonos nő lesz a világban, annál jobban fog gyógyulni a Föld, és annál inkább lesz béke és egy klassz világ.

Soma

 

A is olyanok, mint a bor: az évekkel egyre jobbak. Egy darabig.

Fred Mustard Stewart

 

Háborús időszakban át kell adni a hatalmat a nőknek, mert nem ismerek olyan nőt, aki a bátyját, a fiát vagy az apját elengedné a háborúba meghalni.

Mándoki László

 

Fiatal korunkban általában azért küzdünk, hogy megszerezzünk egy férfit, majd azért, hogy megtartsuk. Aztán sokak számára az válik fő kérdéssé, hogy hogy viselje el őt, ne adj' isten hogyan szabaduljon meg ettől az egykor oly csodálatos férfitől.

Jakupcsek Gabriella

 

Ha cipőkről van szó, akkor a nők nem ismerik azt a szót, hogy elég.

Chris Carter

 

A lányok szeretik a figyelmes fiúkat, de a nyámnyilákat nem. Romantikusnak kell lenni, de nem puhánynak.

Jens Liljestrand

 

Rengeteg (…) “első dolog” van az életben, apró villanások itt-ott, amikor akaratlanul is nővé válsz. És ezek nem azok a klisés baromságok, mint amikor először csókolózol, vagy az első autódat vezeted. Akkor válsz nővé, amikor az első alkalommal állsz ki magadért, ha az étteremben rossz ételt hoznak ki neked, vagy amikor rájössz, hogy a szüleid kamuznak. Akkor leszel nő, amikor először kapsz megfelelő melltartót, és kiderül, hogy addig rossz méretet hordtál. Vagy amikor először fingasz a pasid előtt. Amikor az első alkalommal törik össze a szívedet. Amikor először töröd össze te valaki másnak a szívét.

Amy Schumer

 

Egy okos nem mond ellent egy nőnek; megvárja, amíg a nő mond ellent saját magának.

A kis falunk c.

 

A nőnek mindig kissé titokzatosnak kell lennie! Ha a férfi tud rólad minden apró részletet, nem leszel többé érdekes a számára. Ám ha időről időre meg tudod lepni, mindörökre izgalmas maradsz.

Virginia Cleo Andrews

 

A nők többet tudnak egymásról, mint amennyit a valaha is megtudnak róluk.

Werner Toelcke

 

Minden nőnek kell valaki, aki mellett azt érzi, hogy kell valakinek.

Philip Shelby

 

Egy nő órájában nem a férfi az elem.

Sohonyai Attila

 

Egy nőnek óvatosnak kell lenni. Ha ajtót nyitsz egy férfinak, jobban teszed, ha készen állsz rá, hogy seggbe billentsd és kirúgd.

Nora Roberts

 

Amióta világ a világ, a nők uralják, csak van annyi eszük, hogy elhitessék az ellenkezőjét.

Ron Robinson

 

Nem a teszi az úriasszonyt, de nem is a ruha.

Margaret Mitchell

 

Semmi rossz nincs benne, ha egy nő egyedül él, amíg ezt helyes okból teszi. De az már rossz, ha azért teszi, mert fél, hogy csapdába esik.

Nora Roberts

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló