Válassza az Oldal lehetőséget

Irányváltó: Kerülők helyett a saját utadon

Irányváltó: Kerülők helyett a saját utadon

Jól emlékszem, mennyire elveszettnek éreztem magam 14 és 18 évesen, amikor a pályaválasztásra került sor. Egy felvételi tájékoztató ön kívül nem volt más segítségem ebben a sorsdöntő kérdésben. Óriási lett volna jó és okosan figyelő felnőttek támogatása a nekem való irány megtalálásában!

 

Az eltelt évek alatt több pozícióban, illetve munkahelyen dolgoztam, melyek közül egyik sem adott akkora örömöt, lelkesedést, kiteljesedést és önbecsülést, mint amit most, a hivatásomban élek.

A munkahelyeimen éreztem, hogy sokkal több van bennem, mint amire a cégnek igénye volt. Voltak élményeim, de ezek nem adtak maradandó jó érzéseket. Hajtott a vágy, hogy megtaláljam, mi az, ami tényleg nekem való. Az önismeretben elmélyedve, rengeteget tanulva megalkottam a magam hivatását, ami nem más, mint mások hivatása.

Abban segítek az általában 35-55 közötti hölgyeknek, hogy elindulhassanak életük egyik legizgalmasabb felfedező útján, megkeresve, mi az, amiben ők jók, megerősödjenek ebben, és elindítsák a saját szívbéli vállalkozásukat.

Amennyiben jelenleg olyan munkád van, amit nem szeretsz, tudd, hogy van más választásod! Rengeteg impulzus érhetett már, ami miatt most csak azt tudod, mi nem jó, de azt még nem, ez hogyan változhatna, és hogy mi a következő lépés.

Két ajtó van előtted.

A régi mögött a napjaid nemszeretem munkával telnek. Várod, hogy leteljen a munkaidőd. Bejársz dolgozni, cserébe kapod a fizetésed. Ezt egy vállalható alkunak véled – azért mész bele, mert szerinted nincs más választásod. Sok kényelmetlen része van ennek az alkunak, de hát „másoknak sem jobb”, gondolod. Számolod, hány éved van a nyugdíjig, hogy végre nyugtod legyen.

Az új ajtó mögött minden napod alkotás, lelkesít és büszkeséggel tölt el, amit csinálsz. Folyton megújuló kreativitással záporoznak az ötleteid. Szereted a munkádat, és meg is fizetnek érte. Kész vagy tanulni és megújulni. Annak az öröme, hogy azt teheted, amit szeretsz, és amiben jó vagy, szárnyakat ad neked. Céljaid vannak, amiket igazi küldetéstudattal el is érsz. az című könyvben találod a kulcsot az új ajtóhoz, amin túl végre ráléphetsz a Saját utadra.

Ahogy elindulsz, életre kel benned a vágy, hogy felfedezd és másoknak is megmutasd azt, amiben örömödet leled. És nekem elhiheted, a világnak is az lesz a legjobb belőled!

 

Varga Marianna

, az Irányváltó c. könyv szerzője

 

Indulhatunk?

Kinek szól ez a könyv?

Neked, ha

– alkalmazottként úgy érzed, nem vagy a helyeden,
– vállalkozóként működteted a cégedet, ami nem ad valódi örömöt számodra,
– vezetőként meg akarod ismerni, mi zajlik az embereid fejében közben, és
felelősségteljes döntéseket akarsz hozni értük,
ént szeretnéd, ha a gyermeked jól választana a lehetséges pályák közül,
– fiatalként még az út elején vagy, és nem tudod, merre indulj el.
És ha:
– keresed, miben vagy jó,
– meg akarod találni a hivatásod, amit örömmel és lelkesen végzel.

Érdekelt már rajtad kívül valakit, hogy te miben vagy jó? Képzeld, nekem ez a szenvedélyem! Varga Marianna vagyok, mentálhigiénés szakember, tréner és állító. Gyerekkorom óta érdekelnek az emberek: hogy minek örülnek, mitől félnek, mi az, ami lelkesíti-, és mi az, ami elszomorítja őket.

út vezetett a mentálhigiénés szakmáig. De hogyan lettem hivatás mentor? Az utóbbi tíz évben azt kutatom, mitől boldogabbak azok, akik imádják a munkájukat. Összeállítottam egy saját módszertant arra, ki hogyan találhat rá a hivatására, ami igazán a szívéből fakad.

Vége a kerülő utaknak!

Ha eleged van a munkádból és arról álmodozol, hogy végre olyan dolgokkal foglalkozz, amik igazán boldoggá tesznek, akkor ez az Irányváltó című könyv a legjobb barátod lesz. Soha nem késő újra kezdeni! Ne aggódj, nem vagy egyedül!

Itt a lehetőség, hogy felfedezd, mi rejlik benned! Az Irányváltó nem csak egy könyv, hanem egy , ami elvezet a valódi hivatásodig. Szó lesz a segítő és gátló tényezőkről, leleplezett tévhitekről, és persze az álommunkádhoz vezető út izgalmas állomásairól.

Ha úgy érzed, végre ideje váltani, akkor tedd meg az első lépést: szerezd meg a saját példányodat, indulj el az életed sorsfordító kalandján!

Végül szeretném veled megosztani, szakemberek véleményét a könyvről.

„Végre valaki nem csak az idegesítő húdejóspirituálisnaklenni szöveget tolja, hanem az egyensúlyt keresi! Mindenkinek kell segítség, de igazán csak magunkra számítunk: önpusztítás helyett inkább találjuk meg magunkban az erőt. Ez a könyv szkeptikus útkeresőknek és racionális kutatóknak is bőséges forrás ehhez!” Janata Kriszta marketing tanácsadó. a Metropolitan Egyetem címzetes docense

„Marianna könyve kulcskérdéseket feszeget, mély szeretettel bíztat és valódi segítséget ad a hivatáskeresésben veszteglést okozó blokkok, gátak feloldásához – azoknak, akik elérkezettnek érzik az időt a változtatáshoz.” Mátrai Vanda önismereti tréner

„Mi Isten álma Benned? – Az egyik legfontosabb kérdés az életben. Marianna könyve precíz, érzékeny igényességgel életre hívott mestermű, amely stílusában és koncepciójában is egyedülálló a Magyarországon. Ez a könyv e belső utazás idegenvezetője, mely egyszerre mély és tanulságos.  Szívből ajánlom mindenkinek, aki még nem talált a saját útjára, illetve aki gyorsabban szeretne haladni rajta.” Weiser István marketingstratéga, író

 

Varga Marianna írása

 

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló