Válassza az Oldal lehetőséget

Jövőre 36 új csillag kerül a hollywoodi Hírességek sétányára

Jövőre 36 új csillag kerül a hollywoodi Hírességek sétányára

Jövőre 36 sztár, köztük , Jessica Chastain, és kap csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán – jelentették be a ceremónia szervezői.

 

A közleményben hozzáfűzték, hogy posztumusz csillaggal emlékeznek meg a 2016-ban elhunyt Prince-ről is. A csillaggal elismert zenészek között lesz 2025-ben Keith Urban és George Strait, valamint a Depeche Mode, a B-52s, a és az Isley Brothers is. Az Isley Brothers egyike a leghosszabb ideje működő R&B együtteseknek, akik 1954 óta aktívak, míg a Green Day a punk rock egyik legikonikusabb képviselője.

A televíziós sztárok közül Fran Drescher, és a két alkotója, Trey Parker és Matt Stone szintén csillagot kap a sétányon. Fran Drescher legismertebb szerepe a “The Nanny” című sorozatban volt, míg Bill Nye “The Science Guy” címmel futó műsora generációkat inspirált a tudományok iránti érdeklődésre. Trey Parker és Matt Stone a “South Park” mellett a “The Book of Mormon” című Broadway musicallel is nagy sikert arattak.

A sztársportolók mezőnyéből pedig David Beckham brit labdarúgó és Orel Hershiser amerikai baseballjáté részesül az elismerésben. David Beckham nemcsak futballistaként, hanem divatikonként és jótékonysági nagykövetként is híressé vált, míg Orel Hershiser a Los Angeles Dodgers színeiben elért teljesítménye miatt lett ismert.

A hollywoodi Hírességek sétányán több mint 2700 csillagot szenteltek már a szórakoztatóipar kiválóságainak. Az új felavatásának pontos idejét később közlik. A sétány Los Angeles egyik legismertebb turisztikai látványossága, amely évente több millió látogatót vonz. Az első csillagot 1960-ban kapta Joanne Woodward színésznő, és azóta számos részesült ebben az elismerésben.

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló