Válassza az Oldal lehetőséget

Médiaajánlat

Hirdess Nálunk

Ha a te célközönséged is a 25-55 év közötti, magasabban képzett, anyagilag jobban szituált hölgyek, akkor érdemes nálunk hirdetned. Számos lehetőség áll a rendelkezésedre, hogy kihasználd a magazin erejét és elérd rajtunk keresztül a célközönségedet. 

Programajánló

Programajánló rovatunk várja workshopok, koncertek, előadások, tanfolyamok, gyerekprogramok jelentkezését.

PR-cikkek

PR-cikket jelentethetsz meg énmárkaépítéshez magadról, a szolgáltatásaidról, egy-egy termékedről.

Interjúk

Használd ki az interjúk marketingerejét! Hosszú távon, folyamatosan emeli és építi majd a karriered.

programjánlóban a helyed

Ha rendezvényt szervezel, workshopot, tanfolyamot, oktatást tartasz, koncertet adtok, gyerek- vagy családi programok szerepelnek a kínálatotokban, akkor mindenképp itt a helyetek a Programajánlónkban. A magazin rovatai számos témát lefednek, így bármilyen olyan esemény, program megjelenhet nálunk, ami érdekes lehet női célközönség számára. A célközönségünk azon túl, hogy hölgyek, egyben dolgoznak, karriert építenek, vállalkoznak, otthont szépítenek, párkapcsolatban élnek vagy azt keresnek, családjuk van, gyermekeik vannak, azoknak minden szépségével és nehézségével, fontos számukra a külsejük, az egészségük, szeretik a kultúrát, a kikapcsolódást. Ebből adódóan a programajánló spektruma is igen széles. A megjelenés ára mindössze nettó 2 000 Ft/esemény.

\

Divat, szépség, egészség

\

Önismeret, pszichológia, párkapcsolat

\

Gyerek- és családi programok

\

Utazások, kirándulások, koncertek

\

Karrier, vállalkozás, pénzügyek

\

Színház, mozi, könyvbemutató

PR-Cikkek

Ha szeretnél bővebben is bemutatkozni a magazinban, jelentess meg nálunk cikket magadról, a vállalkozásodról, valamelyik termékedről. Ha kész, szerkesztett anyagot küldesz bekezdésekre bontva, címmel, alcímekkel, jogtiszta képekkel, linkekkel, amikre mutasson a cikk, akkor nettó 10 000 Ft a megjelenés ára. Ha szerkeszteni, tördelni, lektorálni kell a küldött anyagot, jogtiszta képeket kell hozzá biztosítani, akkor nettó 15 000 Ft a megjelenés ára. Az alábbi rovatainkba várjuk a cikkeket:

\

Család, párkapcsolat, házasság

\

Otthon, lakberendezés, utazás

\

Karrier, vállalkozás, pénzügyek

\

Egészség, divat, szépség

\

Kultúra, mozi, színház, koncertek, könyvek

\

Önismeret, pszichológia, ezotéria

Készíttess interjút velünk

Az egyik legerősebb marketingeszköz, énmárkaépítő eszköz a saját könyv írásán túl az interjú. Ha interjú készül veled, az emeli a szakértői státuszod, ismertségedet, értékedet. Egy interjú hosszú távon és folyamatosan dolgozik érted a megjelenésétől kezdve akár évekig. Ha Google-ben rád vagy a márkádra keresnek, interjú(ka)t találva azonnal megnő a bizalomindexed. Az interjúkészítés listaára nettó 50 000 Ft.

\

Erős marketingeszköz

\

Emeli a szakértői státuszod

\

Növeli az ismertségedet

\

Bizalomnövelő Google-találat

\

Ismert szakértőként magasabb árat kérhetsz a munkádért

Évről évre egyre nagyobb látogatottság, ismertség, megéri nálunk hirdetni

Jelenleg a napi látogatottságunk organikusan, csak a Google-keresőből 1-3 ezer között van.  Közösségi média használata, hirdetések mellett ennek többszöröse a napi eredményünk.

Piaci körképet nézve 2023-as adatok alapján ezzel a TOP20 leglátogatottabb női online magazin közé tartozunk. (2023: Éva magazin napi 8 ezer, 17. hely), Ridikül napi 20 ezer, 16. hely.)

Kezdjünk el Együtt dolgozni!