Válassza az Oldal lehetőséget

Mesterséges intelligencia az irodában

Mesterséges intelligencia az irodában

A mesterséges intelligencia (MI) már nem a sci-fi világa, hanem a mindennapok realitása. Az irodákban is egyre elterjedtebbek az MI-alapú eszközök, amelyek forradalmasították a munkafolyamatokat. A legnépszerűbb irodai, ügyviteli, táblázat -és prezentáció készítő alkalmazásoknak már mint van AI változata, bővítménye.

 

Ez azt jelenti, hogy a megszokott munkafelületen dolgozva sok új lehetőség adódik. Ha ezeket megismered, szinte észrevétlenül átszövi a mindennapi teendőket a gyorsaság és egy olyan típusú hatékonyság, melyre eddig még nem volt példa.

A mesterséges intelligencia ma már nem csak a ChstGPT ismeretét jelenti, sok jó és új eszköz áll a rendelkezésünkre. Ezekből érdemes válogatni, illetve megismerni célzottan a lehetőségeket. A promptolás során utasításokat adsz az MI-nek a kívánt feladatok elvégzésére. Fontos, hogy a promptok világosak, tömörek és pontosak legyenek.

Tanfolyamainkon megtanulhatod, hogyan írj hatékony promptokat, és hogyan használd az MI-t a céged egyedi igényeinek megfelelően.

 

Miért érdemes megtanulni a mesterséges intelligencia használatát?
Hatékonyabbá teszi a munkát: Automatizálhatja az ismétlődő, manuális feladatokat, ezáltal felszabadítva időt a kreatívabb és stratégiaibb munkavégzéshez.
Eltünteti a nyelvi határokat: amit eddig csak fordítóval és nyelvtudással lehetett elvégezni, azt ma már pár gombnyomással.
Javítja a pontosságot: Az MI-alapú eszközök kevesebb hibát követnek el, mint az emberek, ezáltal javítva a munka minőségét.
Növeli a termelékenységet: Akik használják gyorsabban és hatékonyabban végezhetik el feladataikat, ezáltal növelve a profitot. Ez igaz a konkurensekre is, így az AI használata versenyben tart, illetve versenyelőnyt is adhat.

 

A promptolás nem varázslat, megtanulható

 

A Teahouse Consulting mesterséges intelligencia használata tanfolyamokat kínál, kezdőtől a középhaladó szintig, amelyek keretében megtanulhatod, hogyan használd hatékonyan az MI-t a cégedben. A tanfolyamon elsajátíthatod a promptolás technikáit és még sok minden mást is, amellyel utasításokat adhatsz az MI-nek a kívánt feladatok elvégzésére.

 

Jó, de mégis mire lehet használni az irodában?
Adatelemzés, összefoglalás, levelezés, táblázatkezelés, látványos prezentációk készítése pillanatok alatt.
● Ügyfélszolgálat: A chatbotok 24/7 elérhetőek, és automatizálhatják az egyszerű ügyfélszolgálati kérdések megválaszolását. Ezáltal a humán ügyfélszolgálati munkatársak a bonyolultabb problémákra összpontosíthatnak.
Marketing: Az MI elemzést végezhet a marketingkampányok teljesítményéről, és segíthet a célközönség azonosításában. Ezáltal a cégek hatékonyabb marketingkampányokat hozhatnak létre, és javíthatják a bevételeket.
Szövegírás és nyelvtani ellenőrzés, fordítás: Az MI segíthet a helyesírási és nyelvtani hibák kiszűrésében a dokumentumokból és e-mailekből. Ezáltal a cégek professzionálisabb benyomást kelthetnek.

 

Ezek csak néhány példa arra, hogyan segíthet az MI a cégednek. A Tea House Consulting AI tanfolyamaival megtanulhatod, hogyan használd hatékonyan az MI-t a céged egyedi igényeinek és szabályzatának megfelelően.

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló