Válassza az Oldal lehetőséget

Miről posztolj a vállalkozásodban? – 1001 posztötlet vállalkozóknak

Miről posztolj a vállalkozásodban? – 1001 posztötlet vállalkozóknak

Vállakozóként túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az egyik legnagyobb kihívást a folyamatos kommunikáció jelenti a vállalkozásunk különböző felületein, legyen szó céges blogról vagy közösségi médiáról. Mit szólnál hozzá, ha kapnál egyben 1001 ötletet, amelyek egyben egy soha ki nem fogyó ötlettárat is jelentene számodra? Jól hangzik, ugye? És képzeld, már van ilyen!

Ma már vállalkozás nem tud online jelenlét nélkül működni, vevőket szerezni. Az online jelenléthez viszont több csatornán, honlapon, Facebookon, Instagramon, TikTokon és még számos felületen kell rendszeresen kommunikálnunk. Újra és újra kitalálni, miről írjunk, mi az, amivel meg tudjuk mozgatni a követőtáborunkat, mivel, hogyan tudunk még több követőt toborozni, hogyan tudunk belőlük vevőket konvertálni, folyamatos fejvakarást okoz a többségünknek.

még 2021-ben írt egy könyvet címmel, melyben nem keveset vállalt magára, minthogy valóban 1001 darab, önálló, minden vállalkozásban egyaránt alkalmazható posztötletet szedjen össze. Nem véletlenül aratott hatalmas sikert szakmai, szövegírói és vállalkozói körökben is. Kriszta három évvel a első kiadásának megjelenése után azonban újból elővette a kéziratot, leporolta azt és dobott rajta még egy nagyot.

Az eredetileg 190 oldalas könyvet továbbírta, így a második kiadás már több mint 310 oldal lett. Az eredeti 1001 ötlet egy jó része átkerült extra fejezetekbe, s újabb ötletekkel töltötte fel az eredeti ötlettárat. De ami még ennél is értékessebbé teszi a könyvet, az az, hogy kapott egy komplett első részt is, ahol részletesen olvashatsz a , az algoritmusok működéséről, hol, hogyan, mikor és mennyit “kell” posztolni, hogyan tűzz ki helyes célokat a posztolással és honnan tudod, hogy jó eredményt értél-e el. Szó esik benne a technikai hátteréről, az időzítő appokról és a SEO-ról is.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ennek a könyvnek minden , , án” ott van a helye. Ha szeretnél többet megtudni a könyvről, esetleg meg is vásárolnád, ezen a linken tudod ezt megtenni.

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló