Válassza az Oldal lehetőséget

Nyári idill: Zamatos gyümölcskockák a pohárba

Nyári idill: Zamatos gyümölcskockák a pohárba

A legfrissítőbb gyümölcsökből készültek a Waterdrop nyári italkockái, amelyekkel pillanatok alatt üdítőt varázsolhatunk a kulacsunkba. A kizárólag természetes összetevőket és értékes B- és C-vitaminokat tartalmazó, alacsony kalóriatartalmú limonádékkal gondtalanul élvezheted a nyarat, miközben a környezet is kíméled.

 

A citrom, a narancs, a grépfrút jól ismertek üdítő hatásukról, amelyet ízüknek, illatuknak és a szervezet számára energizáló összetevőiknek köszönhetnek. A savas íz stimulálja a nyáltermelést, amely megszünteti a száj szárazságát. A citrusfélék kellemes illatanyagai az agyunkra hatva csökkentik a stresszt, fokozzák az éberséget és javítják a hangulatot. A gyümölcsök C-vitamin- és antioxidáns-tartalma javítja az emésztést és növeli a test energiaszintjét.

A waterdrop® ORANGE, LEMON és GRAPEFRUIT Microdrinkek megtartják a gyümölcsök természetes ízét, hozzáadott cukor, mesterséges ízfokozók és tartósítószerek nélkül készültek, és gyártás során 98%-kal kevesebb szén-dioxid- és műanyag-kibocsátással rendelkeznek az egyszer használatos félliteres műanyag palackokhoz képest. Az ízvariációk között a Microdrink rajongók is találnak újdonságot, a narancs ugyanis most első alkalommal jelenik meg a kínálatban.

Az otthonod nyári hangulatáról a Waterdrop stílusos bordázott üvegkancsókészlettel gondoskodik, amelyet meglepően nagy, 500 ml-es űrtartalmú poharakkal egészíthetsz ki a naplemente gyönyörű narancssárga, citromsárga és rózsaszín színeiben.

 

(X)

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló