Válassza az Oldal lehetőséget

Varázsolj jeges teát minden pohárba

Varázsolj jeges teát minden pohárba

A kedvenc itala kétségkívül a jegestea, amelyet a Waterdropnak köszönhetően immár bármikor a kulacsodba vagy a poharadba varázsolhatsz. Az ICE TEA Microdrinkek kóstolásakor a jól ismert ízélményre számíthatsz természetes alapanyagokból, valódi teából és gyümölcsökből, hozzáadott cukor és mesterséges ízfokozók nélkül. Az új málnaízvilág mellett a waterdrop® ICE TEA Microdrinkek klasszikus citromos, őszibarackos és fanyarabb, áfonyás változatokban is elérhetők.

 

Az ICE TEA Raspberry Microdrinkben a savanyú málna íze és a kiváló ű fekete tea hatása alkot ideális párosítást a forró nyári napokon. Ugyanakkor a waterdrop® ICE TEA Microdrink a fekete teához képest csak enyhe koffeintartalommal rendelkezik. Egy pohár (200 ml) fekete tea átlagosan 59 mg koffeint, míg egy Microdrink kockából készült jegestea mindössze 1,8 mg koffeint tartalmaz 100 ml italban. A koffeintartalom csökkentése hosszú távon számos egészségügyi előnnyel járhat; javulhat az minősége, hiszen a koffeinfogyasztás megzavarhatja a természetes alvási ciklust, csökkenhet a és a szorongás, és elkerülhetők a túlzott koffeinfogyasztással kapcsolatos tünetek, mint például a szívdobogás vagy a . A tökéletes ellazuláshoz a Waterdrop különleges ombre üvegkulacsokat is tervezett a nyári naplementéket idéző lila, rózsaszín és narancssárga és a friss fű kombinálásával.

A waterdrop® Microdrinkeket mini dobókocka ű kiszerelésüknek köszönhetően bárhová magaddal viheted, és néhány perc alatt valódi üdítőt készíthetsz egy pohár vízből legyen szó a munkahelyről, egy nyaralásról vagy fesztiválról. A Microdrinkeknek köszönhetően elfelejtheted az üdítőért való sorban állást vagy a vendégeknek vásárolt tömeges cukrozott üdítő vásárlást. A palackozott cukrozott üdítők elhagyásával pedig jelentős lépést tehetsz az egészségesebb és a környezettudatosabb életmód felé.

 

Varázsolj jeges teát minden pohárba - Waterdrop

 

(X)

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló