Válassza az Oldal lehetőséget

Workshophelyszín, tárgyalás, asztal egy kávézóban. De hol?

Workshophelyszín, tárgyalás, asztal egy kávézóban. De hol?

Vállalkozóként megesik, hogy szükségünk lenne olyan helyre, ahová elszabadulva az otthoni zajtól be tudunk ülni egy laptoppal dolgozni, adott a környezet egy kellemes megbeszélésre, tárgyalásra vagy épp workshopot, tréninget tudunk tartani. S ha még nem találtuk meg ehhez a bevált helyünket, akkor bizony hamar szembesülni fogunk vele, hogy nem is olyan egyszerű workshophelyszínt vagy munkára alkalmas kávézót találni. Összeállításunkban vendégek ajánlása alapján szedtük össze, hová érdemes menni.

 

Montázs Art Café – Budapest

A Montázs Art Café a Bikás park mellett Budán található. Van egy kis foglalható terme, ami maximum 8 főig komfortos és ezért még csak fizetni sem kell, ha megvan a rendezvényed 4000 Ft/óra összfogyasztása. Ennyi pedig pár kávéból simán össze is jön. Ha pedig többen vagytok, van egy üvegfalu helyiség is, aminek egyik oldala ráadásképp gyereksarok. Ott összetolva az asztalokat akár 30 fő is elfér. Egy is van az egyik oldalán, így akár azt is lehet használni.

 

Green Life Bakery and Coffee Bar – Budapest

A Green Life Bakery and Coffee Barban Budapesten minden mentes finom péksütik, sütemények, isteni kávék várnak rád. És még gyereksarok is van. Szóval ha szeretnél egy szuper helyet, ahol leülhetsz a laptopoddal dolgozni vagy ahová beülhetsz egy megbeszélésre, akkor ez egy remek .

 

Green Life Bakery and Coffee Bar - TűsarkakON ajánló

Green Life Bakery and Coffee Bar

 

Liza Kuckó és Kávézó – Göd

A Liza Kuckó és Gödön található. Kifejezetten -mama-, kávézó, játszókuckóval és számos gyerekprogrammal kiegészítve. Anyukák, vállalkozó, családok, babák- igazi közösségi helye. Az alsó szinten 10 fő fér el, fent pedig programfüggő. Például ha bábelőadást szeretne valaki tartani, akkor 30 fő, ha zenebölcsit, akkor 10 anyuka, 10 gyerek, ha torna, akkor 8 anyuka, 8 gyerek.

 

Katedra Coworking – Veszprém

A Katedra Coworking egy közösségi Veszprém központjában. A coworking office (magyarul ) egy olyan felszerelt iroda, ahol többen, egyazon térben, egymástól függetlenül dolgozhatnak. A coworking irodában terembérlésre is van lehetőség, így akár egy fontos megbeszélésre vagy egy egész napos ötletelésre, tréningre is kiváló helyszín.

 

Maminti Kuckó Könyvesbolt és Kávézó – Budapest

A Maminti Kuckó Könyvesbolt és Kávézónak már a neve is adja a hangulatát. A kávézóhoz tartozó jól felszerelt játszószoba alkalmas kisebb megbeszéléseket tartani, de természetesen egy laptoppal is be lehet ülni dolgozni napközben. , wifi van, és nem mellesleg kétféle specialty kávét, szendvicseket, a Pékműhely remek péksüteményeit, kekszeket és rengeteg finom sütit találtok itt.

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló