Válassza az Oldal lehetőséget

Szerzői jogi nyilatkozat

FIGYELEM! Az oldalon található tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak! Nagyon sok munka, tapasztalat, tanulás van mögötte, ezért ha valamelyik barátodnak, ismerősödnek megtetszik, kérlek, NE KÜLDD EL ÉS NE MÁSOLD LE neki, inkább oszd meg vele a weboldal elérhetőségét, ahol Ő is el tudja olvasni azt. Köszönjük.

Mi sem szeretjük a jogi szövegeket, de alkotóként és családfenntartóként mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy az általunk sok munkával, hosszú idő alatt megírt tartalmakat illetéktelenül és illegálisan ne használják. Reméljük, megérted.

Becsületes felhasználóként Téged nem érintenek a lentiek.

A szerzői jogról és az általunk készített tartalom szerzői jogi védelméről részletesen az alábbi nyilatkozatban olvashatsz.

 

SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

Jelen weblap böngészésével a felhasználó elfogadja, hogy a weblap üzemeltetőjének, Tóth  Krisztina egyéni vállalkozónak vagy a vele szerződésben álló alkotók, szerzők szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője, mint a tartalmak jogtulajdonosa vagy a tartalmakat biztosító szerzők képviselője nem járul hozzá e közzétett tartalmak engedély nélküli másolásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez, felhasználásához, közléséhez, terjesztéséhez. A jelen feltételek tudomásul vételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblapüzemeltető vállalkozás székhelye szerint hasárkörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

ALAPFOGALMAK

Weboldal: Jelen nyilatkozat a tusarkakon.hu weboldalra vonatkozik.
Tartalom: A weboldalon található szöveges és nem szöveges tartalmak, beleértve a weboldal szövegét és az ingyenes vagy fizetős letölthető tartalmakat, dokumentumokat.
Jogtulajdonos: A weboldalon található tartalom szerzői jogtulajdonosa a a weboldalt üzemeltető vállalkozás.
Üzemeltető: A weboldalt Tóth Krisztina egyéni vállalkozó üzemelteti.
A weboldalon található tartalmak a jogtulajdonos szellemi terméke, melyet szerzői jog illet meg. Ennek értelmében a tartalom szerzői, vagyoni és felhasználói jogai kizárólag a jogtulajdonos tulajdonai, azokról kizárólag a jogtulajdonos rendelkezhet.

A SZERZŐI JOG MEGSÉRTÉSE, JOGSÉRTÉS ESETÉN FIZETENDŐ KÖTBÉR

Jelen weboldalon MINDEN tartalom szerzői joggal védett! A felhasználó az oldal használatával elfogadja jelen nyilatkozatot.

Tilos az oldalon található szöveges tartalom másolása, nagy terjedelmű közlése, idézése bármilyen formában, legyen az offline (pl. nyomtatott sajtó, szórólap, könyv vagy bármely nyomtatott médium, kiadvány) vagy online (weboldal, blog, webáruház vagy bármilyen interneten elérhető, letölthető) megjelenés.

Kizárólag a szöveges tartalom részleges idézése maximum 1000 karakter terjedelemben (szóközökkel) megengedett. Ennek feltételei:

Az idézett szövegnél feltüntetésre kerül a jogtulajdonos (© TűsarkakON), valamint a weboldal (www.tusarkakon.hu),
az idézés tényéről írásos bejelentést tesznek a media(kukac)tusarkakon.hu e-mail címen, megadva az idézést tartalmazó oldal pontos URL-jét, linkjét.

Amennyiben a weboldal tartalmát harmadik személy által bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában közzétéve észleljük, másolt oldalanként 50 000 forint összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolásnak minősül az is, ha az átvétel 1000 karakternél nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket, tartalmunkat. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér-megállapodást.

Az engedély nélküli másolás bizonyítására az átvételről közjegyzői tartalomtanúsítás készül, mely közokiratnak minősül, így a bíróságon bizonyító erejű. A közjegyzői tartalomtanúsítás költségét a kötbérrel együtt áthárítjuk a jogtalan felhasználóra.

Kövess minket!

Legkedveltebb cikkeink

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!