Válassza az Oldal lehetőséget

Randiötletek férfiaknak

Randiötletek férfiaknak

Már a első időszakában is vannak olyan , akiknek beletörik a bicskája egy megszervezésébe. De mi van akkor, ha már évek óta együtt van egy pár, esetleg már házasok is, nem beszélve arról, amikor már gyerkőc is van? Hogyan lehet fenntartani a tüzet? A válasz sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk! Összeszedtünk most pár randiötletet, amivel kicsit könnyíthetünk a dolgán.

Randiötletek terén is igaz: A kevesebb néha több

Egyáltalán nem biztos, hogy egy randi attól lesz sikeres és jó, ha túlgondoljuk az egészet. Sokszor egy romantikus sokkal többet ér, mint egy drága . Természetesen minden egyénfüggő, hogy kinek mi tetszik jobban, egy biztos: minden hölgy elismeri, ha törődnek vele és próbálnak a kedvében járni. Új és régebbi kapcsolat esetén is fontosabb az együtt töltött, minőségi . Minden esetben próbáljunk olyan randevút előkészíteni, melyben férfiként is komfortosan érezhetjük magunkat, így jobban el tudunk lazulni és nem lesz erőltetett vagy kellemetlen a szituáció.

A régimódi, bevált verzió

Akármennyire is elcsépeltnek tűnhet, egy szép helyen összehozott séta, egy vagy süti, esetleg egy romantikus vacsora szuper ötlet még mindig, ha randiról van szó. Ugyancsak ide sorolható a mozi és a , hiszen mindegyik remek kikapcsolódást nyújthat mind a két fél számára. A lényeg, hogy kizökkenjünk a hétköznapokból és legyen egy kis lehetőségünk mélyebb beszélgetésre is. Utóbbiról még mindig kevés férfi tudja, hogy mennyire nagy szüksége van a hölgyeknek rá.

Ha egy kicsit tovább mennénk…

Amennyiben szeretnénk egy kicsit vagányabb vagy extrémebb randit összehozni, akkor gondolkodhatunk élményekben. Ez lehet egy város feletti libegőzéstől kezdve a hőlégballonos repülésen keresztül a terepvezetésig bármi, attól függően, hogy a pénztárcánk mit enged meg. Igazán gyönyörű élmény egy hajókázással egybekötött naplementés , ahogy fantasztikusan el tud lazítani egy közös wellness délután is. Kreatív megközelítése a randizásnak, ha elvisszük kedvesünket egy közös élményfestésre, esetleg főzésre. Ezek közelebb hozhatnak egymáshoz, hiszen bármilyen tevékenység, amit együtt végzünk, az összekovácsol. A hasonló programok tekintetében azonban fontos, hogy tudjuk, kedvesünk élvezni fogja, ezért csak akkor szervezzük le meglepetésként, ha biztosak vagyunk a dolgunkban! Másképp lehetséges, hogy feleslegesen adunk ki pénzt, esetleg kellemetlenül sül el az egész.

„Felhők felett három méterrel”

Ha párunk nem tériszonyos, akkor az egyik legszebb időtöltés lehet, amikor kilátókat keresünk fel vele. Bárhol járunk is az országban, az biztos, hogy a közelünkben akad egy-egy gyönyörű kilátást biztosító torony. Ezt akár össze is köthetjük közös túrázással, ha épp ilyen beállítottságúak vagyunk. A látvány minden esetben megadja majd a szerelmes hangulatot, hiszen nem csak az érzelmeink miatt, hanem valóban a fellegekben érezhetjük magunkat.

A kuckós, otthoni kivitelezés

Lehetséges, hogy a fent felsorolt randiötleteket olvasva úgy érezzük, hogy egy igazán jó randevú megszervezéséhez rengeteg időre és pénzre van szükség. De ez egyáltalán nem így van! Persze, jó néha kicsit kimozdulni, de minden egyes randiötletnek megvan az otthoni változata. Készítsünk finom ételeket, piknikezzünk a szoba közepén! Gyújtsunk pár gyertyát és szórjunk szét egy-két marék rózsaszirmot! Vagy csináljunk mikróban kisütött pattogatott kukoricát és a legpuhább plédekkel bújjunk össze a tv elé egy jó kis filmre! Készítsünk forró fürdőt, tegyünk pár mécsest a kád mellé és már kész is az egyik legszebb randi helyszín! Megmasszírozhatjuk párunkat a fárasztó nap után, valami kellemes zenével a háttérben. A határ a csillagos ég, a lényeg, hogy egyszerűen hagyjuk magunk mögött egy picit a külvilágot és figyeljünk egymásra ezekben az órákban. Fontos tipp: ha gyermekünk van, ne felejtsünk el gondoskodni a felügyeletükről, lehetőleg máshol!

Bármelyik verzió felé is húz a szívünk, nyert ügyünk van, ha beleadjuk a szívünket. A megbecsülés, a törődés minden másnál fontosabb, akármelyik köntösbe is bújtatjuk. Hiszen, ha egy nő szeretve érzi magát, attól ragyogni fog!

A szerzőről

Hársfai-Stein Erika

Kétgyermekes édesanyaként próbálom megteremteni azt az egyensúlyt, ami számomra nélkülözhetetlen a boldog élethez: amellett, hogy a minőségi idő valóban sok legyen, amit a családommal töltök el, fontos, hogy a munkámmal is foglalkozhassak. Ezt pedig az írás jelenti számomra, bármilyen formában. Legyen szó weboldalak tartalmáról, blogbejegyzésekről, tudományos cikkekről, esetleg kész munkák korrektúrájának elkészítéséről, a szövegekkel való foglalkozás lelkem második otthona. Az eddigi munkáim során igencsak széles témakörökben mozogtam, most igazán felemelő, hogy a női oldalamat csalogathatom előtérbe. Mindig éhesen kutatok az új témákban, és remélem, hogy az olvasóim éppúgy élvezik majd a tartalmak olvasását, mint én a megírásukat.

Nézd meg ezt is!

Programajánló