Válassza az Oldal lehetőséget

Cipőt ajándékba – Átok vagy kreatív ötlet?

Cipőt ajándékba – Átok vagy kreatív ötlet?

Ha cipőt adunk ajándékba, akár karácsonykor, akár más alkalomra, akkor bizony nagy hibát követhetünk el. imádjuk a cipőket, úgy vagyunk vele, mint Gombóc Artúr a csokoládéval. Mikor kedvesünknek az a gondolata támad, hogy megtalálta az ideális ajándékot, és nagy boldogan hazaállít vele, kellemetlen percek is várhatnak rá. Miért?

A babona szerint, ha cipőt adunk ajándékba, az azt jelenti, hogy akit megajándékozunk, el fog szaladni tőlünk. Ezért fontos, hogy szívünk választottja tudjon arról, hogy hiszünk a hasonló babonákban. Ha nem mer szembeszállni a cipő mint okozta negatív szellemmel, javasolt az ajándék ának újragondolása.

Kínában még rosszabb a helyzet, ha cipőajándékozásról van szó, mivel ott a cipő szó megegyezik a balszerencse szóval. Talán ezért is járnak a kínaiak papucsban, mert a párjuk nem mer nekik cipőt ajándékozni. Én mindig azt vallottam, hogy aki el akar futni, az hadd menjen, sőt segítek neki pakolni. Vegye fel a sportcipőjét, mert abban gyorsabban és messzebbre tud futni. Ebből is látszik, hogy nem hiszek a babonákban.

Salewa túracipőTélvíz idején milyen cipőnek örülünk mi hölgyek?

Magassarkút bármikor, bármelyik cipőboltban vehetünk magunknak. Bár azt hiszem, hogy sokunknak a szivárvány minden árnyalatában van már magassarkúja a szekrényében. Magassarkút vagy csizmát nem is igazán szeretnék ajándékba kapni, mert az annyira speciális, hogy melyik színből, milyen sarokkal, anyaggal szeretném viselni azt a női cipőt. Viszont a sportcipőhöz vagy a női túracipőhöz igenis tartozik közös élmény. Milyen romantikus elmenni a párunkkal egy hétvégére túrázni az erdőbe. Foglalni szállást egy isten háta mögötti helyen, ahol csak mi ketten. , , gyerek és anyós nélkül.

 

Milyen női túracipőt ajándékozzon nekem a kedvesem?

Azt mondják, hogy minden sikeres mögött ott van egy sikeres hölgy. Ahhoz, hogy megkapjam azt a túracipőt, amit szeretnék, először nekem kell kiválasztanom, és véletlenül ott nyitva hagynom a laptopomat. A férjem igenis figyelmes, tehát érteni fogja a célzást, mivel fontos számára az örömöm. Azt olvastam, hogy egy jó női túracipő megfelelő kialakítású talprésszel rendelkezik. Ez megakadályozza, hogy elcsússzunk. Az is fontos, hogy milyen anyagból van ez a talprész. Megfelelő profilvastagsággal a női túrabakancs például különösen jól tapad a puha talaján. A széles talpkialakítás biztosítja a stabilitást, még akkor is, ha meredeken lefelé haladunk.

A női túracipőnek nemcsak stabilnak kell lennie, hanem megfelelően kell illeszkedjen lábunkra. Fontos, hogy a női láb ergonómiája nem a férfi láb kicsinyített változata. Ezért nem javasolt férfi túracipőt viselni kisebb méretben. Mert ha hegyen-völgyön átsétálva elcsúszunk az erdőben, akkor a romantikus hétvégének hamar a kórházban lesz a végállomása. Ezért a legjobb, ha bokáig érő, fűzős magas szárú túracipőt viselünk, választunk. A kiválasztott női túracipőnek melegen kell tartania a lábunkat, de nem szabad azt túlságosan felmelegíteni, nehogy beleizzadjon a talpunk. Mert akkor a romantikus estének hamar vége lesz. A legjobb választás a speciális funkcionális anyag, mint például a Gore-Tex, amely egyszerre álló és légáteresztő. Ez igazán kényelmessé teszi ezt a cipőfajta viselését esős időben és forró napokon egyaránt.

A túracipő ének pontos meghatározása

Amennyiben kiválasztottuk a túracipőt, nincs más hátra, mint a pontos lábméret meghatározása. Tudnunk kell, hogy a túracipőből érdemes egy fél számmal nagyobbat rendelni. Ezért le kell, hogy mérjük talphosszunkat. Amely a nagylábujjunktól a sarkunk hajlatáig tart. Lépjünk rá egy üres A/4-es lapra, rajzoljuk körbe a talpunk egy ceruzával és mérjük le a távolságot. A webáruházak megadják az adott mérethez tartozó talphosszt, így nincs nehéz dolgunk a megfelelő méret kiválasztásakor. Amennyiben nem szeretnénk a véletlenre bízni a méretet, tudunk utalásokat tenni arra, hogy a talphosszunk nem változott az elmúlt években, még mindig ugyanannyi, mint amikor megismerkedtünk.További cikkek a témában:

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló