Válassza az Oldal lehetőséget

Nyilas (november 22-23. – december 22-23.)

Nyilas (november 22-23. – december 22-23.)

2022. november 23-án lépett be a Nap a jegyébe. A Nap most egy hónapon keresztül ebben a jegyben ragyog és most ünneplik a születésnapjukat az állatöv legdinamikusabbnak tartott szülöttei. Nézzük át, vajon jellemzi a Nyilas jegyű embereket?

Fontos leszögezni, hogy a Nap jegye, a születésünk hónapja egy részinformáció. A teljes képlet határozza meg, hogy a Nyilas hatásának mekkora hányadát éljük vagy épp melyik életterületen mutatkoznak meg a jellemző tulajdonságok. A valódi a teljes képletből dolgozik és nem csupán a Nap jegyéből. Így amit most felsorolunk jellegzetességként, az egyes szülötteknél erősebben, másoknál gyengébben mutatkozik meg.

 

A NYILAS IDŐSZAKA (november 22-23.- december 22-23.)

A Nyilasok a elején járnak – egyre hosszabbodnak az esték, rövidülnek a nappalok. Egyre nagyobb szükség van a belső fényre, a belső hitre. A régiek számára több volt gondolkodni, elmélyülni, válaszokat keresni. A már pihenőre fogott időben lehet olvasni, képződni, kapcsolatokat ápolni. A szülöttek ezt pedig mindenekfelett szeretik.

 

NYILASOK SZERENCSÉJE

Mivel a Jupiter bolygó tartozik a Nyilas uralma alá, ezért rájuk is jellemző a szerencse, a növekedés, a bőség és az, hogy az életükbe a lehetőségek gyakran kopogtatnak. Az már rajtuk múlik, hogy ebből mit tudnak kivenni vagy hogyan hasznosítják a által felkínált esélyeket. A Jupiter segít minden dolog növelésében, de ez a káros szokásokra, viselkedésre is igaz lesz. Figyelniük kell, minek adnak teret, minek adnak figyelmet, mert amire fókuszálnak, az növekszik.

 

NYUGHATATLANSÁG ÉS KÍVÁNCSISÁG

A Nyilasok nyughatatlan, kíváncsi, szabadságszerető jellemmel bírnak. Alapvetően szellemi jegy, tüzes megközelítéssel. Szenvedélyesek, kalandvágyók és lelkesek. Az unalom az, ami megöli őket, nem is való nekik a monotonitás. Sem munkában, sem párkapcsolatban. Ez utóbbiban nem a házasságok (vagy kapcsolatok) száma számít, inkább az, hogy a folyton meg tudjon újulni, legyen benne izgalom és kihívás. Ebben az esetben 20 év után is érdeklődéssel fordul a párja felé.

Nyughatatlan szellemükkel örökké valami újat keresnek az életükben. Új érzéseket, új vágyakat, új tapasztalatokat. Aztán ezeket integrálva önmagukba szívesen tanítanak másokat, hogyan élnek túl helyzeteket vagy hogyan oldanak meg feladatokat, szívesen mesélnek a megéléseikről, tapasztalataikról. Tudnak és szeretnek is váltani, kísérletezni. A változás, mint tapasztalás a szabadság mellett az egyik legfontosabb motivációjuk. Hitük szerint az élet akkor jó, ha minél többet látunk és értünk belőle. Ezért az , a felfedezés a Nyilasok kedvelt hobbija. Érdekes, hogy akkor is megkapják a sorstól az utazást, ha azt csak a vele járó nyűgök miatt nem kedvelik (, repülés). Valahogy az utazás így is megtalálja őket.

Hacsak a képlet egyéb részei nem cáfolják meg, a Nyilas kíváncsi, elfogadó és nyitott. Érdeklik más emberek nézőpontjai és ők a nagymesterei is. Szeretnek jókat vitázni, eszmét cserélni a világ nagy dolgairól. Amúgy is szeret filozofálni, negatív esetben ők a fotelforradalmárok, akik a biztonságos melegből váltják meg a világot. A gyakorlati oldal már nem mindig megy.

 

OPTIMIZMUS ÉS BELSŐ HIT

Van egy csodás erényük a Nyilas szülötteknek: van belső hitük. Valahogy belülről érzik, hogy jó dolgok történnek velük, még akkor is, ha épp a válságot élik meg. A belső hit az, ami tovább hajtja őket a céljaik felé és nem engedi, hogy az önsajnálat feleméssze az eddig elért dolgokat. Az optimizmus pedig innen fakad. Azzal, hogy sokszor emelkednek fel a mélypont után, gyakorlatban is tesztelték a törvényt, hogy ha van lenn, akkor van fenn is. A Nyilas ehhez tartja magát: az élet hullámzó, áramló és ha együtt áramlok a változással, akkor a legjobbat tudom kihozni belőle.

 

Erényei: belső hit, optimizmus, vidámság, kapcsolatteremtő képesség, állandó készség a fejlődésre.

Negatív tulajdonságai: túlzott szabadságvágy, állhatatlanság, dogmatikus világnézet, önállótlanság.

 

Ha szeretnél személyre szabott képletet készíteni és annak elemzését is megismerni, ezen a linket találsz meg: https://ronikulcsa.hu/asztrologiai-elemzes.

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló