Válassza az Oldal lehetőséget

Kiss-Weidinger Veronika, asztrológus, coach a TűsarkakON szerzői közt

Kiss-Weidinger Veronika, asztrológus, coach a TűsarkakON szerzői közt

Hogyan lettem segítő? Miért tettem fel az életem arra, hogy másokat támogassak? Nos, az én utam gyerekkoromban kezdődött a megpróbáltatásokkal, a feladatokkal, amit rám mért az élet. Nem volt egyszerű és nem volt érthető sem: miért kaptam azt a nehézséget? Miért kell ezt átélnem, amit (látszólag) másnak nem? Innen kezdődik a történetem.

Mert, ahogy már önálló lettem, kereső üzemmódba léptem. Értelmet kerestem, válaszokat kerestem, gyógyító technikákat kerestem elsősorban önmagam számára. És bár már kiskoromban is sokszor hallgattam meg mindenkit és támogattam őket – akkor még tudattalanul- a belső folyamataikban, hivatásként ez csak igazán későn, felnőtt koromban talált meg.

A konkrét esetemben fizikai szinten az é, de a lelki szint a tanulmányaimnak köszönhető. A reikivel kezdtem és onnantól kezdve nem volt megállás. A képi üzenetei számomra mindig is útmutatók voltak. Sosem tekintettem rá bazári jóslásként és most sem teszem azt. Képei, jelzői mind-mind stabil bástyák az úton. Csak érteni kell a nyelvükön. A eszköztára megtanított arra, hogyan tudok a velem szemben ülőnek felismerést adni a saját erejére. Legyen szó egyéni vagy párkapcsolati coachingról, mindkettőt nagyon szeretem.

Most már lassan 27 éve élek házasságban és valóban sok, intenzív megélés van mögöttem. Nemcsak jó, hanem nehézség is. Talán ezért is értem meg a problémákat, igyekszem rájuk választ keresni a kliensben magában. Mert ami nekem megoldás, lehet neki nem az.

Az pedig szerelemeszköz számomra. Amikor megértettem, miért vagyok olyan, amilyen, békét kötöttem önmagammal. Elfogadtam azokat a dolgokat, amiket tanulási feladatként hoztam magammal. Tudatosan választom az erősségeimet és elfogadom a gyengeségeimet. Így megváltom magam attól, hogy másmilyennek kellene, hogy legyek, ahelyett, amit választottam, hogy lennem kell.

Azt mondják, hogy jól tudok motiválni. Azt mondják, megmutatom a bennük rejlő szépséget, erőt. Én azt mondom, ha mindenki elfogadja önmagát, a sorsát, kevésbé lesz frusztrált. És minél több boldog ember van, annál inkább javul a bolygó állapota, a kollektív jó közérzet. Amíg hiányból, félelemből, erőszakos törekvésből létezünk, nehéz boldognak lenni, nehéz nem mérgezőnek lenni.

Ha tehát szeretnél visszatérni a saját létezésedhez, a belső nyugalmadhoz, a sorsfeladatod megismeréséhez, akkor várlak szeretettel. Ha hiányzik egy jó szó, ha nem találod a személyiségedben az
erősséged, akkor is tudunk megoldást keresni.

 

Végzettségeim

♥ Milton Friedman Egyetem – és szakos diploma
♥ állítás (folyamatban)
♥ Élet-Öröm Programok 9 hónapos Önismereti képzés
♥ Élet-Öröm Programok Life&Business képzés
♥ Dr. Mészáros Ádám – Párkapcsolati tanácsadó és tréner képzés
♥ Polgár Lili/Örömterápia Life Coaching képzés
♥ Angyal Mónika 2 éves karmaasztrológiai tanulmányok
♥ Nagy Melinda 1,5 éves kínai asztrológia képzés
♥ Nagy Melinda kínai asztrológia haladó program
♥ Molnárné Gyürki Erika kínai állatjegyes képzés
♥ R.A.I REIKI 1,2, Mester- Tanár – oktatói végzettség

 

Ezeken a felületeken érsz el

www.ronikulcsa.hu
www.parkapcsolatmuhely.hu
https://www.facebook.com/Ronikulcsa/
https://www.instagram.com/roni_kulcs_onmagadhoz/

A szerzőről

Kiss-Weidinger Veronika

Kiss-Weidinger Veronika vagyok, életvezetési tanácsadó, asztrológus, coach, párkapcsolati coach. Albert Einstein mondta: „Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden az.” Gyerekkorom óta a segítés az utam. Arra keresem a választ a munkámban, hogyan lehetséges visszavezetni magunkat a saját utunkhoz, a saját életfeladatunkhoz, és ezáltal megélni a csodákat, a varázslatot. Ha a saját utunkon járunk, minden helyrebillen bennünk. Kiegyensúlyozottság, belső nyugalom, önbizalom járja át az életünket. És ha a saját utunkat járjuk, a változást, a kihívásokat nem félelemmel, hanem izgalommal fogadjuk, és a kíváncsiság vezet majd el az életünk újabb és újabb megéléséhez. Kapcsolatainkban pedig a szükség helyett az egységet keressük és tapasztaljuk meg.

Nézd meg ezt is!

Programajánló