Válassza az Oldal lehetőséget

Az önismeret útvesztőjében, avagy melyik technikát válasszam? – Az Access Bars

Az önismeret útvesztőjében, avagy melyik technikát válasszam? – Az Access Bars

Előbb-utóbb – kinek hamarabb, kinek később – eljön az a bizonyos pont az életében, amikor a feje tetejére fordul a saját világa. Valami elromlik  vagy nem úgy alakul, ahogy elképzelte, mert a képzelt világot nem fedi a valóság. Ilyenkor először szép lassan összeomlik (legalábbis azt hisszük) minden. Pontosan ez az a pont, amikor elkezdünk figyelni önmagunkra. Elkezd a kritikus énünk a felszínre bukkanni és az elégedetlenségünk elindít bennünk egy belső átalakulási folyamatot.

Keresünk valami kapaszkodót, aminek vagy akinek a segítségével újra boldogok lehetünk.

A boldogság egy olyan erény, aminek hiánya igencsak szürkére tudja festeni az amúgy színes életünket. Belső békénk és harmonikus létünk megtalálása azon alapszik, milyen gyorsan tudunk fejlődni, megértést kapni mini megvilágosodásokon keresztül, hogy van egy számunkra olyan élhető világ, ami mentes a játszmáktól, agresszív reakcióktól, nehéz érzésektől, kilátástalan helyzetektől, panasz és áldozati személyiségtudattól.

Legelőször azt tapasztaljuk, hogy kényelmetlen élethelyzetek vesznek körül és a személyiségünk elkezd megváltozni. A sok „nem jó ez”, „nem jó az” vitákat, veszekedéseket és diszharmonikus életminőséget teremt meg körülöttünk. Persze, nemcsak önmagunkban, hanem az összes életterületünkön, mint , szülői , munkahely, baráti .

Ez a teremtés a tiéd, megtörtént, visszafordítani nem lehet, csak megváltoztatni, de nem másokat kellene, hanem csakis önmagad.

Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban. – Mahatma Gandhi –

Kezdjem magamnál, na de hogyan, merre induljak? – jogosan teheted fel a kérdést, főleg, ha új vagy a terepen. Milyen önismereti technikát vagy milyen szakembert válasszak? Cikksorozatunkban összeszedtünk neked néhány manapság menő módszert, amik tutira nem hagynak cserben. A változás örök, kezd el MOST!

 

1. Az Access Bars Consciousness®

A 90-es években egy Gary nevű ember keresni kezdte az élete értelmét. Mivel jó intuitív képességei voltak, egy napon elhívták, hogy segítsen egy kezelésben egy masszőrnek. Nagy meglepetésére nem a testtel kapcsolatos információkat kapta, hanem a fejen 32 pontot. 32 energiasáv, amelyek a fejen át és körbe futnak. Ezek a barok „bar pontokat” kötnek össze és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. A kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat különböző sorrendben, hogy feloldja vagy semlegesítse a nehéz gondolatok elektromágneses töltését, amelyek korlátoznak téged.

Erőfeszítés nélkül elengedheted mindazt, ami miatt képtelen vagy az elfogadásra/ befogadásra.

Gray Douglas szerint ezek a pontok tárolják mindazokat a gondolatokat, hiedelmeket, érzelmeket, amiket életek során eltároltál a szintjén.

A Bars rendkívül tápláló és lazító folyamat, amely feloldja ezeket az általad állított korlátokat. Az „Access” szó magyarul hozzáférést, a „Consciousness” tudatosságot jelent. A célja az, hogy a és az egység világát hozza létre és ezt Te magad is el tudd sajátítani.

 

Hogyan zajlik egy Access Bars kezelés?

Kezelő asztalra vagy más néven masszázságyra fekszel, a szemeid be fogod csukni és elkezdődik a lazulásod. A kezelőszemély ül mögötted és kellemesen, finoman megérinti ezeket a pontokat a fejeden, mindeközben már megjelenik egy teljes ellazulás, sokan el is alszanak a kezelés közben. Van, aki bizsergést érez a testében vagy a melegség érzése járja át, esetleg megborzong. jönnek – mennek. A cél a kiegyensúlyozódás.

 

Mi lesz utána mit fogsz tapasztalni?

Mindenféleképpen egy olyan nyugalmi állapotba kerülsz, mintha napokat aludtál volna, minden , ami addig jelen volt benned, annak nyoma sem lesz.

Mire jó a kezelés, milyen problémákra alkalmazhatják?
• Stresszcsökkentésre és az összezavarodott gondolatok ára.
• Ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni.
• Ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni.
• Hiperaktivitás, figyelemzavar esetén.
• A gyerekeknél vizsgák, felelések előtt.
• Mély relaxációhoz.
• Mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok feloldására, amik beragadva tartanak.

Az technika megtanulható és ennek több fokozatát tudod elérni.

 

Cikksorozatunkban ezekről olvashatsz még:

Access Bars

ThetaHealing

Hipnózis/hipnoterápia

Integrált személyiségfejlesztés

Családállítás

Meditáció

Pszichológia

 

A szerzőről

Strohberger Krisztina

EgészségMentor vagyok és 3 gyermek édesanyja. Számomra fontos a testi- lelki egészség. Azt gondolom, ennek egységét a fizikai jóllét, a gondolkozás és a táplálkozás adja meg. Életmód-tanácsadó és terapeutaként önismereti vezető vagyok. Imádom az életet. Arra tanítom az embereket, hogy minden csak egy pillanatnyi állapot és a boldogságot, kiegyensúlyozottságot, a sikeres életet önmagunk legjobb minőségének megtalálásával tudjuk megteremteni. Az írás számomra egy új lehetőség, ami által hozzád is eljuthatnak az általam vallott módszerek és amelyeket - ha te is szeretnéd - beépíthetsz a mindennapjaidba.

Nézd meg ezt is!

Programajánló