Válassza az Oldal lehetőséget

Az önismeret útvesztőjében, avagy melyik technikát válasszam? – A ThetaHealing

Az önismeret útvesztőjében, avagy melyik technikát válasszam? – A ThetaHealing

Előbb-utóbb – kinek hamarabb, kinek később – eljön az a bizonyos pont az életében, amikor a feje tetejére fordul a saját világa. Valami elromlik  vagy nem úgy alakul, ahogy elképzelte, mert a képzelt világot nem fedi a valóság. Ilyenkor először szép lassan összeomlik (legalábbis azt hisszük) minden. Pontosan ez az a pont, amikor elkezdünk figyelni önmagunkra. Elkezd a kritikus énünk a felszínre bukkanni és az elégedetlenségünk elindít bennünk egy belső átalakulási folyamatot.

Keresünk valami kapaszkodót, aminek vagy akinek a segítségével újra boldogok lehetünk.

A boldogság egy olyan erény, aminek hiánya igencsak szürkére tudja festeni az amúgy színes életünket. Belső békénk és harmonikus létünk megtalálása azon alapszik, milyen gyorsan tudunk fejlődni, megértést kapni mini megvilágosodásokon keresztül, hogy van egy számunkra olyan élhető világ, ami mentes a játszmáktól, agresszív reakcióktól, nehéz érzésektől, kilátástalan helyzetektől, panasz és áldozati személyiségtudattól.

Legelőször azt tapasztaljuk, hogy kényelmetlen élethelyzetek vesznek körül és a személyiségünk elkezd megváltozni. A sok „nem jó ez”, „nem jó az” vitákat, veszekedéseket és diszharmonikus életminőséget teremt meg körülöttünk. Persze, nemcsak önmagunkban, hanem az összes életterületünkön, mint párkapcsolat, szülői minőség, munkahely, baráti kapcsolatok.

Ez a teremtés a tiéd, megtörtént, visszafordítani nem lehet, csak megváltoztatni, de nem másokat kellene, hanem csakis önmagad.

Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban. – Mahatma Gandhi –

Kezdjem magamnál, na de hogyan, merre induljak? – jogosan teheted fel a kérdést, főleg, ha új vagy a terepen. Milyen önismereti technikát vagy milyen szakembert válasszak? Cikksorozatunkban összeszedtünk neked néhány manapság menő módszert, amik tutira nem hagynak cserben. A változás örök, kezd el MOST!

2. ThetaHealing®

Világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, mely segítségével fizikai, lelki és szellemi gyógyulást/változást tudsz megélni a saját személyes szinteden. Olyan hatékony technika, ami azonnali változást idéz elő az életed azon területein, ahol a legnagyobb elakadásokat tapasztalod. A módszert Vianna Stibal alkotta meg, vagyis az elmondása szerint csatornázta le a mindenség teremtő energiáján keresztül.

 

Mit is jelent ez?

Teremtő energia a feltétel nélküli szeretet energiája. Az életünkben teli vagyunk problémákkal, blokkokkal, negatív érzésekkel és olyan hitrendszerekkel, amiken keresztül elakadásokat tapasztalunk az életünkben. Ezek az elakadások olyan nehézségek elé állítanak minket, amiket nem tudunk egyszerűen megváltoztatni, hanem egy már betanult folyamatokon megyünk végig, mert azt ismerjük, biztonságos és tudjuk, mire számítsunk. A tudatalatti tárolja ezeket az információkat és automatikusan irányítanak minket, mi pedig azt hisszük, hogy ez a valóságos világ.

A módszer segítségével a tudatalatti blokkokat, negatív érzelmeket, strukturális rendszereket, általunk igaznak hitt vagy traumatikus élethelyzeteket és mély meggyőződéseket tudunk megváltoztatni egy magasabb igazságon keresztül, aminek következtében teljesen megváltozik az életed. Képessé válsz elengedni régi mintákat, amik már nem szolgálnak téged és olyan új minőségben fogod tapasztalni az életed, amiben a boldogság a harmónia és a kiegyensúlyozottság kap szerepet. Teljesen megváltozik körülötted minden, mert új önmagad más szemszögből fogod tapasztalni.

Ismered a vonzás törvényét? Ami bent, az megjelenik a külvilágodban is. A lélek, amikor leszületik, tanulni és tapasztalni jön le a 3D földi világba. Ezen az úton az a cél, hogy újra megtanuljon szeretni és kedvesnek lenni. Viszont annyi tényező tud befolyással lenni ránk, hogy mindent feltételekhez kötünk, plusz ragaszkodunk hozzá, mert mi így szoktuk. Hozzuk ezt családi generációkon keresztül, gyermekkorban tapasztalt neveltetésen keresztül, csoporttudatosságon keresztül és a lélek választásán keresztül.

A cél az, hogy feltétel nélküli szeretetben és elfogadásban egy olyan életet alakítsunk ki magunknak, amiben a teremtéseink magas minőségét tudjuk élni. Ezáltal a környezetünk is felszabadul és megjelenik a kiegyensúlyozottság, a tudatos teremtés, mert megértjük a létezés lényegét. Képessé válsz a régi programokat elengedni és helyette egy magasszintű csodálatos életet élni.

 

Hogyan zajlik egy ThetaHealing kezelés?

A konzulens az energetikai rendszeredhez kapcsolódva vezet téged az érzéseiden keresztül az elakadásaidhoz, vagyis a gyökérproblémákhoz, amik blokkolnak téged. Azokat a gyökérproblémákat tárja fel, amik miatt folyamatos ismétlődésekben vagy benne vagy ugyanabba a hibába esel és nem tudsz változtatni rajta könnyen. Szeretnél, de azt veszed észre, hogy újra és újra megtörténik az, amit nem akarsz, de már kényelmetlen a számodra.

Ezek az elakadások, olyan nehéz élethelyzeteket generálnak, amik visszahúznak a szegény én vagy áldozati szerepbe. Elengedéseken és letöltéseken keresztül egy magasabb szemszögön keresztül átformálódik a gondolkodásod és felszabadulsz, elengeded a ragaszkodásod az eddigi működésedtől és egy új énedet ismerheted meg.

 

Mi lesz utána, mit fogsz tapasztalni?

Kiteljesedik a mindennapi életed, és önmagad legjobb verzióját ismerheted meg. Tudatosan fogod élni a mindennapjaidat és nem lesznek problémáid, nehézségeid. Azonnali változások jelennek meg személyes szinten.

 

Mire jó a ThetaHealing kezelés, milyen problémákra alkalmazhatják?

• Amikor változást szeretnél az életedben úgy, hogy megoldásokat is találsz rá.
• Lelki problémákra és elakadásokra.
• Visszatérő ugyanolyan élethelyzetekre, amik nehézséget okoznak újra meg újra.
• Személyiségfejlesztésre.
• Megoldhatatlannak tűnő élethelyzetekre.
• Párkapcsolati elakadásokra.
• Szülő – gyermek kapcsolat javítására.
• Egészségügyi problémákra.
• Önismereti utad hatékony megvalósítására.

A ThetaHealing technika megtanulható és ennek több fokozatát tudod elérni.

Amennyiben elnyerte a tetszésed keress engem bizalommal: Strohberger Kriszta – teremtotudatossag22@gmail.com.

 

Cikksorozatunkban ezekről olvashatsz még:

Access Bars

ThetaHealing

Hipnózis/hipnoterápia

Integrált személyiségfejlesztés

Családállítás

Meditáció

Pszichológia

A szerzőről

Strohberger Krisztina

EgészségMentor vagyok és 3 gyermek édesanyja. Számomra fontos a testi- lelki egészség. Azt gondolom, ennek egységét a fizikai jóllét, a gondolkozás és a táplálkozás adja meg. Életmód-tanácsadó és terapeutaként önismereti vezető vagyok. Imádom az életet. Arra tanítom az embereket, hogy minden csak egy pillanatnyi állapot és a boldogságot, kiegyensúlyozottságot, a sikeres életet önmagunk legjobb minőségének megtalálásával tudjuk megteremteni. Az írás számomra egy új lehetőség, ami által hozzád is eljuthatnak az általam vallott módszerek és amelyeket - ha te is szeretnéd - beépíthetsz a mindennapjaidba.

Válaszolj

Kövess minket!

Nézd meg videóinkat is!

Betöltés...

Nézd meg ezt is!