Válassza az Oldal lehetőséget

Hogyan válassz megfelelő futócipőt?

Hogyan válassz megfelelő futócipőt?

Egész nap megbeszéléseken ülsz, sokszor még arra sincs időd, hogy úgy rendesen megmozgasd a végtagjaidat. Este mikor a munkából hazaérsz, mindig jól esik egy kis . Belebújsz kedvenc női futócipődbe és már indulsz is egy jót kocogni. Mivel az irodában tudják, hogy szenvedélyes futó vagy, sokan megkérdezik, hogy milyen futócipőt ajánlanál, de a válasz nem is olyan egyszerű.

 

Milyen szempontok szerint szavazz bizalmat egy női futócipőnek?

Jó futócipőt találni nem egyszerű, hiszen a lábainknak nagyon egyedi igényei vannak. Azonban számolnod kell olyan részletekkel, amelyeket mindenképpen szem előtt kell tartanod. Az egyik szempont a cipő súlya. Ne becsüld alá azt a különbséget, amelyet a néhány gramm többlet okozhat. De oda kell figyelned a megfelelő tapadásra és stabilitásra is. Ez akkor lehet kiemelten fontos, ha folyamatosan sérülésekkel küzdesz. Ennek akár az is lehet az oka, hogy nem megfelelő futócipőt viselsz. Fontos, hogy hölgyek számára tervezett sportcipőben ! Ja, és azt mindig meg szoktam kérdezni beszélgetőpartneremtől, hogy előreláthatólag hol fog kocogni. Arra próbálok érdezni, hogy kemény aszfalton, esetleg a természetben egyenetlen talajon vagy salakon egy tornapályán. Attól függően, hogy a válasz, ehhez kell majd igazítani a stabilitást és a párnázottságot.

 

Adidas Ultraboost DNA 5 futócipő az egyik favorit

Amennyiben konkrétan mondanom kell egy futócipőt, akkor egy nagyon népszerű futócipőt ajánlok! Az Ultraboost DNA 5 modellt. El kell, hogy mondjam, hogy nem ok nélkül az egyik legnépszerűbb futócipő. Az Adidas folyamatosan fejlesztette és életesítette ezt a modellt. Miért kedvelem annyira ezt a sportcipőt? Mert nemcsak a teljesítmény terén egy kedvelt modell, hanem kifejezi mindazt, ami ezzel az életmóddal jár. Megtehetném, hogy egy nehéz nap után ledobom magam a kanapéra és chipset majszolgatva megnézem a tévében a török aktuális részét. Ehelyett inkább elmegyek futni. Mi ez, ha nem egy életmód? A márka felismerte azt is, hogy ha valaki ezt a napi rutint követi, az fogékony a környezettudatosságra is. A futócipő rugalmas felső anyaga, amely félig Parley Ocean műanyagból és félig újrahasznosított poliészterből készül, tökéletesen megtestesíti azt, amit én is képviselek.

 

Terepen viselj Hoka női futócipőt!

Amennyiben terepre keresek futócipőt, akkor kizárólag Hokát választok. Ha te is szeretnéd tudni, milyen kavicsos, murvás talajon úgy futni, mintha pihe-puha párnákon lépkednél, akkor érdemes kipróbálnod ezeket a futócipőket. A Hokára jellemző a középtalp jó párnázottsága. A légáteresztő felső anyag és az anatómiai kialakítás csak növeli ezeknek a futócipőknek a kényelmét.

Mikor hosszabban bonyolódom bele egy ilyen beszélgetésbe, mert a kedvenc sportom iránt komoly érdeklődést tapasztalok, sokszor elhangzik az a meglepő kérdés: Mitől olyan népszerű ez a sport? Erre mindig csak azt tudom mondani, hogy az előnyök nyilvánvalóak: a kocogás olyan sport, amelyet egyedül és bárhol könnyedén űzhetsz. De ahhoz, hogy valóban valami jót tégy a tested és lelked egészségéért és ne kockáztass sérüléseket, mindenképpen meg kell találnod a megfelelő futócipőt. Tudom, hogy a sportboltokban hatalmas a választék. Az Adidas, , Hoka, márkáknak és Reeboknak is jó futócipői vannak, nehéz megtalálni az igazit.

 

Hogyan válassz megfelelő futócipőt?

Hogyan válassz megfelelő futócipőt?

 

Az Asics az egyik legjobb választás, ha női futócipőről van szó

Mindig javaslok a beszélgetés végén egy igazán belevaló futócipőt. Mégpedig az Asicstól. Kifejezetten kedvelem a márkát, mert van mögötte múlt, tapasztalat. Valamint az innováció is folyamatos az Asicsnál. Az új Novablast 3 futócipő nagyon könnyű és ultra kényelmes. A felsőrész konstrukciója megfelelő tartást biztosít, megakadályozza, hogy a cipő nyelve közben ne csússzon félre, és mindig hűvösen tartja a lábad, még hosszabb távokon is.

 

(A cikk fizetett partneri együttműködés keretében készült.)

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló