Válassza az Oldal lehetőséget

Crocs, a gyerekpapucs

Crocs, a gyerekpapucs

A Crocs gyerek papucsok hatalmas sikere a márka által szabadalmaztatott és ez alapján gyártott alapanyagának, a habszerkezetű Croslite-nak és az ergonomikus talp kialakításnak köszönhető. Mi, nagyon fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink olyan lábbeliket viseljenek, amelyek megfelelően tartják a kis lábakat. A gyerekszandálok a piciny talpak formájához életesen illeszkednek, hiszen átveszik és körülölelik a kicsik talpát. Nekünk, szülőknek fontos gyermekeink jó kedve, vidámsága. Ezt a játszótéren olyan cipőkkel tudjuk garantálni, amelyek nem törik fel gyermekeink talpát.

A Crocs gyerekpapucsok és szandálok kényelmes, szerethető és vidám lábbelik. Ebben sokat segít a Crocs papucsok kialakítása, amely kellően rugalmas, így a gyermek járásakor a gördülési folyamatot segíti. Akinek már volt a kezében Crocs gumiklumpa, az tudja, hogy a két végét kezünkkel könnyen össze tudjuk nyomni. Hihetetlenül könnyű és rendkívül rugalmas. Ezen teszt során kiderül, hogy a talpa nem túl merev, de nem is túl hajlékony.

 

A miért kedvelik a Crocs papucsokat?

A gyerekeknek készült klumpát imádják a gyerekek, mert könnyen viselhető, egész nap tökéletes komfortot biztosít, miközben stílusosan ugrálnak benne a játszótéren, tökéletes fogócskához, hétvégi pihenéshez és vízpart közeli tevékenységekhez is. A gyerekek tudják a legjobban mi a jó számukra. A Crocs gyerekpapucsok kényelmük mellett színes kialakításuk és a cipőékszerek miatt is nagyon közkedveltek. Képzeljük csak el gyermekünket egy igazán aranyos, Disney-figurás papucsban, szandálban rohangálni.

Ugye, hogy nincs is ennél kellemesebb látvány? A gyerekek imádnak játszani a tépőzárral, szeretik annak hangját. A Crocs gyerekszandálokon az állítható tépőzáras bokapántok megkönnyítik a gyerekek számára a szandál fel- és levételét, miközben biztonságos tartást biztosítanak a kicsi és törékeny bokáknak. A vidám színekben pompázó Croslite™ alapanyagból készült papucsot a gyerkőcök reggeltől lefekvésig viselhetik anélkül, hogy megéreznék, hogy cipő van a lábukon.

Nézzük, mi a helyzet a Crocs papuccsal, amely szintén hihetetlenül könnyű és szórakoztató viselet kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A papucs hátsó pántja, ha nincs ráhajtva gyermekünk bokájára, kényelmesen elfér a papucs elején, viszont, ha szükséges, a bokára hajtva gyorsan szandált tudunk “készíteni” belőle. A Crocs a klasszikus klumpáit nagyon széles színválasztékban kínálja, hogy bármely gyermek megtalálja a kedvenc papucsát. A Crocs gyerekpapucs külső megjelenése mögött komoly tudás és sokéves tapasztalat van, amelynek köszönhetően a papucs észrevétlenül támogatja gyermekeink aktív és életmódját. A Crocs papucs elülső részen léglyukak találhatók, amelynek köszönhetően a pici lábujjak és talpak tökéletesen szellőznek. Ami még fontos egy szülő és gyermek számára, hogy a Crocs Kids' LiteRide™ szuperpuha klumpák csúszásmentes profillal rendelkeznek, így jóval kevesebb az esélye annak, hogy a nagy rohangálás közepette gyermekünk elesik és megüti magát.

 

Crocs Jibbitz

Ha személyesebbé szeretné tenni gyermekünk a Crocs gyerekpapucsát, akkor azt a Crocs Jibbitz használatával teheti meg. A Crocs által készített színes cipődíszek bűbájos stílust adnak a gyermek Crocsoknak. Hova kell betűzni a Jibbitz cipő ékszereket? A Crocs papucsok lábfej feletti része lyukacsos. Ide tudjátok közösen betűzni ezeket az apró, ámde nagyon feltű divatos díszeket. Melyek a legnépszerűbb Crocs papucs díszek? A fiatalok körében a Disney-figurák azok, amik nagyon közkedveltek. Lányok körében a szív, mint ikon nagyon népszerű. Van olyan változat, amely LED-lámpákkal is fel van szerelve, amelyek minden lépésnél világítanak. Hát az aztán a mennyország és nagy boldogságot, örömöt okoz a lányoknak. De vannak más varázslatos Crocs Jibbit díszek is, mint például a virágok vagy a koronák. A választék olyan széles, hogy szinte lehetetlen felsorolni az összes kis bigyót, ami tovább színesítheti gyermekeink Crocs papucsát.

[x]

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló