Válassza az Oldal lehetőséget

Miért hord most mindenki Crocsot?

Miért hord most mindenki Crocsot?

A színes gumi klumpát sokáig a Birkenstock papucsok remek alternatívájának tartották, de ma már mindenkinek van legalább egy pár papucsa. Ez hasonló, mint a brazil szappanopera, hogy ha sok embert megkérdezel, akkor szinte alig meri valaki bevallani, hogy nézi, de mindenki tudja, hol tart a sorozat és kik a főszereplők.

Hurrá, hamarosan itt a !

A nyár természetesen a legjobb időszak a papucsok számára. Mert a szandálok elengedhetetlen részei a életes nyári megjelenésnek, és ez nem lesz máshogy idén sem. A legszebb Crocs szandálok bármilyen ruhát kiegészíthetnek. Amikor pedig különösen van, minden szellőnek külön örülni fogsz. Az idei szezonban kétféle Crocs szandál lesz divatos. Először is a magas talppal rendelkező kültéri szandál. Egy bizonyos lazaságot áraszt, és minden szabadidős megjelenéshez tökéletesen passzol. A másik a Crocs szandál, amelyet bőrrel borított a gyártó. A második Crocs szandál szó szerint arra inspirál Téged, hogy most ülj be az autóba és irány Horvátország. Ja, előtte azért kapj magadra egy kényelmes vászon inget és rövid nacit. Azt gondolom el sem kell mondani, hogy ezekhez a szandálokhoz még véletlenül se vegyél fel zoknit, fehér tenisz zoknit meg pláne ne. Mint régen, a 80-90-es években az NDK-ás turisták. Rajtuk mosolygott a fél ország!

Aki a Crocs márka hallatán a tipikus vaskos hétköznapi, műanyagból készült lábbelire gondol, az téved, mert nem ismeri fel a divatos lábbelik sokféleségét. A Crocs ma már nem csak papucsot készít, hanem szandált, vizisport cipőt, gumicsizmát is, amelyek számtalan divatos változatban kaphatók. A Crocs innovatív kényelmet nyújt a laza viselet kedvelőinek. Egyik közkedvelt szandál model, a Crocs LiteRide a LiteRide habszivacs talpbetétnek köszönhetően ott nyújt támaszt és párnázást, ahol a lábunknak a leginkább szüksége van rá. A Crocs által kifejlesztett fröccsöntött Matlite Motion pántok a kötött anyagok át utánozzák, viszont a legjobb légáteresztő képességet és rugalmasságot biztosítják.

Mielőtt beleugrasz kedvenc Crocs papucsodba, a következő alapvető szabályokat nem árt ha figyelembe veszed!

Először is, a lábad is legyen ápolt. Ha szandált viselsz, egy alapos akár , akár szakember által szinte kötelező. Ahogy minden nap megmosod az arcod és rendszeresen jársz fodrászhoz, úgy a lábápolásnak is természetes rutinná kell válnia. Mire gondolunk? Távolítsd el a bőrkeményedést, és ha szeretnéd a lábkörmeidet is festesd ki. Dögös leszel velük. A meleg nyári napokon egy irodában vagy az üzletben mikor a klíma berendezés csak úgy ontja magából a jeges levegőt, Crocs papucs nélkül szinte elveszettnek érezzük magunkat. Légy bátor! Biztos sokszor hallottad már, hogy bátraké a szerencse. Hát ez így is van. A divatos Crocs szandálok, papucsok első ránézésre kissé merésznek és harsánynak tűnhetnek, de lábon viselve csökken a feltű hatás.

[X]

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló