Válassza az Oldal lehetőséget

Tavasszal viselj Skechers sportcipőt!

Tavasszal viselj Skechers sportcipőt!

Mindjárt itt a , és vele együtt a nagyszerű időszak, amikor megszabadulhatunk bakancsainktól, csizmáinktól. Azért egy kényelmes, könnyed női mégiscsak kellemesebb viselet, mint egy vastag csizma. Mely brand lesz idén a kedvenc márkád? Van egy tippünk, mégpedig a Skechers. A Skechers női sportcipő? Igen, egy igazi gyöngyszem a sok márka között. Azt tudtad, hogy a világon a legnagyobb cipő márkája a Skechers? Több cipőt gyárt összességében, mint a .

Miért olyan közkedvelt a Skechers?

Egy szóval lehet jellemezni a márka népszerűségét! A kényelem! A puha talpakkal a márka felküzdötte magát a cipő világ tetejére, és kényelméről híres cipő márkává fejlődött, amely mind nőknek, férfiaknak és gyermekeknek gyárt cipőt. Korábban elsősorban futócipőiről volt híres a márka. A választék ma már sportcipőkből, bokacsizmákból, téli cipőkből, szandálokból, papucsokból áll. Több mint 3000 modellje van a Skechersnek. Honnan is indult a márka? A Skecherst 1992-ben alapította Robert Greenberg. Ő volt az L.A. Gear márka alapítója is, de ez brand nem volt olyan sikeres. Greenberg ki is szállt a cégből és megalapította a Skecherst. Sokan azt szokták kérdezni, hogy mit is jelent a márka elnevezése, mit akar szimbolizálni? Az elnevezés olyan személyre utal, aki nem tud nyugodtan megülni a hátsóján. Az első Skechers cipők nem a életmódot kedvelőinek szóltak. De aztán a tulajdonos megérezte, hogy az 1990-es években nagy sláger lett a fitnesz. Ezt lovagolta meg Greenberg és lett világsiker a márka. A cég mottója: The comfort technology company.

Milyen színben válasszunk magunknak Skechers sportcipőt idén tavasszal?

A pasztell színekkel, a sárgával, a pinkkel és a kék minden árnyalatával mi idén tavasszal nem tévedhetünk. A pasztell színeket azért kedveljük, mert sokféleképpen kombinálhatók  másSketchers színekkel. Tavaszi megjelenésünk alapjai lehetnek ezek a kellemes . Legyen szó rózsaszínről vagy világoskékről, amely hűsít és frissít, mint egy nagyváros szökőkútja, miközben az égkék nyugalmat és békességet áraszt. Nincs tavasz nélkül, ezért, ha ezeket a színeket választjuk mindig trendik leszünk. A pink és a napsárga lesz az idei tavasz legnagyobb slágere, amelynek köszönhetően vidámság, derű és szenvedély fogja övezni a mindennapjainkat. Sokan szokták kérdezni, hogy ha nem szeretik annyira a harsány színeket, akkor melyik árnyalatot válasszák, hogy még mindig divatosak legyenek. Javaslatunk egy lágyabb, vajas sárga szín, illetve, egy olyan sárga, amelyet a tavaszi kertek vidámsága ihletett. Ne féljünk a színektől és bátran kísérletezzünk, hiszen a kifutón úgyszintén felbukkantak még az aranyló és friss citromsárgák is. Ezért már most érdemes képzeletben összeállítani tavaszi szettjeinket. Egy üde sárga tavaszi nadrághoz életesen passzol egy könnyed, légies Skechers női sportcipő. De egy pink felsőhöz és egy farmerhez is választhatunk krémszínű magasabb talp kialakítással rendelkező Skechers slip-ont vagyis belebújós utcai sportcipőt.

Skechers memóriahab a siker egyik kulcsa

Mint egy pihe-puha a talpadnak. Jó-jó tudom az se jó ha túl puha a cipő belső talpának a kialakítása, de ez egy metafora, annak érzékeltetésére, hogy mennyire kényelmes is a Skechers női sportcipő. A Skechers Flex Appeal ideális alkalmi cipő, amely megfelelő könnyed sporttevékenységhez, könnyű sétákhoz vagy bevásárláshoz. Ha szép az idő, szeretünk kimenni a friss levegőre. Futni vagy biciklizni. A jót tesz az alakunknak és jó kedvünk is visszatér, ha esetleg korábban feszültek voltunk. Nem kell versenysportban gondolkodni. Elég egy rövid gyalogtúra, egy aerobik vagy fitness óra valamilyen vérpezsdítő dallamra.

 

Sketchers

Skechers női sportcipő előnyei

A Skechers sokoldalúsága mindenekelőtt a thermo szövetből készült talpbetétnek köszönhető. Az ultrakönnyű és nagyon rugalmas talp a Skechers Memory Foam névre hallgat. Tökéletesen alkalmazkodik a lábfejünkhöz, amely megadja mindennapi kényelmünket. Sok vásárlónk jelezte, hogy amióta Skechers sportcipőt visel, azóta nem fáj a dereka. Ez az innovatív technológiának köszönhető, amely enyhíti a gerincünkre ható terhelést. A Skechers sportcipők felsőrésze hálós kialakítású anyagból készül. A Skechers is alkalmazza azt a technológiát, hogy a cipő felső része egy darabból készül, nincs varrás, és ezáltal nagyon kényelmes viseletet jelent gyereknek, felnőttnek egyaránt.

[X]

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló