Válassza az Oldal lehetőséget

Crocs papucs, az idei legizgalmasabb modellek

Crocs papucs, az idei legizgalmasabb modellek

A papucs, amely az elmúlt években ultra divatossá vált, nem talál legyőzőre. ábban olyan márkák uralták a kényelmes papucsok világát, mint a Birkenstock vagy a Havaianas. Bár ezek a papucsok, szandálok még nem is hasonló kialakítással rendelkeztek, rendelkeznek. De nem mehetünk el a nagy sportruházak márkái, mint például az vagy a mellett sem, amely márkák – valljuk meg őszintén – kicsit unalmas papucsaikkal inkább csak funkcionalitásban tudták felvenni a harcot a Crocs márkával. Gondoljunk csak az Adidas Adilette-re, és most tegyünk mellé egy Crocs Classic Bubble Block műanyag klumpát. Ugye?

Crocs papucs, az idei sztárja

Idén nyáron is szeretnénk divatosak lenni, akár a strandon vagy a tengerparton. Sokan viselnek Crocs papucsot a városi megjelenésükhöz is. Most biztos felhúztad a homlokod, hogy ez hogyan lehetséges. Mutatjuk! A rövidnadrág és a Crocs szandál életes kombináció. Legyen egyszerű az öltözet, mert a kevesebb néha több. Egy alap egyszínű póló vagy egy divatos rövid ujjú ing viselésével már ugye, hogy milyen eredeti a megjelenésed? Az utcai stílus érdekében párosíthatod Crocsod farmernadrággal és kombinálhatod egy kapucnis pulcsival is. Biztos, hogy mindenki oda lesz a fiatalos megjelenésedért. A Crocsra sokan úgy tekintünk, mint egy nyári szandálra, pedig tökéletes lábbeli a közelgő tavaszra és akár zoknival is viselhető. Na, most megint felhúztad a szemöldököd! Igen, zoknival, méghozzá egy színes zoknival. Milyen divatos is manapság a színes . Ha már bevállalós vagy, akkor nem kell elrejteni bátorságod egy magas szárú mögé, hanem csak lazán mutasd meg mindenkinek, hogy igenis Te szereted a trendi dolgokat.

Crocs klumpák, a művészete

Akár az első, akár az ötödik pár Crocsodat vásárolod meg, itt van néhány a jelenleg elérhető legjobb Crocsok közül: Crocband Terrazzo papucs, Bayaband Bubble Camo papucs vagy a Classic Animal Print klumpa. A Crocs™ papucsokkal te is megmutathatod őrült és vad énedet. Láthatod az előbb felsorolt Crocs papucsokból, hogy ebben az évben sem fogunk unatkozni, ami a színeket illeti. Színesek, mint a rágógumi, színesek, mint a tavaszi kert, mint a nyári . Ezért Neked is színesnek kell lenned és ne feledd, hogy a Crocs papucsok viselése esetén soha nem kell kompromisszumot kötnöd, ami a komfortot illeti. Természetesen a Crocs papucs vagy szandál ízlés kérdése, és gyakran vitatéma a divatrajongók között is. De ha már elégedett vagy a stílussal, a kényelemmel, akkor az év legjobb választása lesz a Crocs. Gondolj csak a Crocs Classic Vacay Vibes klumpára. Tiszta virág, üdeség, jókedv. Mindaz, amire Neked a nyáron szükséged lesz.

[X]

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló