Válassza az Oldal lehetőséget

Crocs, a bulis nyári papucs

Crocs, a bulis nyári papucs

Sokan azt gondolják, hogy a Crocs papucs, csak a kedvenc papucsa. Hatalmas . -ot mindenki szívesen visel? Talán csak azok, akik nem gondolják, hogy ciki Crocs papucsot viselni. Mert egyéniségéhez, kedvéhez minden esetben minden kényelemkedvelő megtalálja a megfelelő színű és formájú gumi klumpát.

Ha nagyságod esetleg nem engedi, hogy a hétvégén vagy a szabadságod alatt valami kényelmeset viselj, az a Te bajod. Hidd el, ettől nem leszel kevesebb, ha a tengerparton nem fényes mokaszinben, öltönyben és nyakkendőben nyomkodod csúcskategóriás mobiltelefonod. Légy laza, válassz olyan lábbelit, ami kényelmes és ne foglalkozz azzal, hogy mit mond a külvilág. A háromszoros díjas Jack Nicholson fogalmazta meg talán a legjobban, hogy hogyan is kell hozzáállni ehhez a kérdéshez: “Az emberek ott rontják el, hogy nem élik át a pillanatokat, ezért később nem is emlékeznek rá. Én megélem, mert bár triviális, de az életet élvezni kell, nem másoknak megfelelni. Mivel ír vagyok, örökké gondolok a halálra, és úgy kell megélni minden napot, hogy talán az az utolsó.”

 

Crocs viselése nem dönti romba nimbuszod (már ha van)

Na, de képzeld el azt a önmagát borzasztóan szerető beképzelt cégvezetőt, akit Crocs papucs látványa is elborzaszt, nemhogy még -el díszítse azt. Ugye előtte van az arca. Azt javaslom, foglalkozzunk azokkal, akik tudják értékelni a komfortot. A Crocs a legbőrbarátabb cipő. Rengeteg kényelmes stílus közül választhatunk, valamint a folyamatosan változó és grafikák közül, mindenki megtalálja a életes párost, amely illeszkedik egyedi személyiségéhez. A Crocs papucsot imádják ápolók, orvosok, de még a kamionsofőrök is. Hiszen ők voltak azok akik előszeretettel viselték a gumi klumpa ősét, a fából faragott holland faklumpát. Viszont az ős klumpa sokkal nehezebben volt tisztán tartó és nem is szellőzött olyan jól.

 

Crocs papucsok

 

Ha ezt a még szeretnéd fokozni, akkor a papucsod elejébe nyugodtan tüszködhetsz nagyon ötletes cipő ékszereket. Például, ha szereted a pizzát, akkor pizza alakú Jibbitz-cel még menőbb lesz gumi papucsod. Vannak vidám minták, formák, amelyekkel még egyedibb lesz megjelenésed. Vedd számításba, hogy neked, mely cipő díszek jönnek be és válaszd a szórakoztató Jibbitz™ gyöngyszemeket, amelyekkel díszítheted és személyre szabhatod Crocs papucsod. A Jibbitz-cek előnyek, hogy könnyen fel- és levehető. Ha már nem szeretnél pizzás cipődíszt, akkor cseréld le egy hamburgeresre. Az is bulis! Melyek a legnépszerűbb Crocs papucs dísz? Ha a gyerekekről van szó, akkor a tuti a mese figurás díszek aratnak. Lányok körében a szerelemmel kapcsolatos Jibbitz-ek viselése nagyon népszerű. A fiúk inkább a sporttal és autóval kapcsolatos díszeket részesítik előnyben. De a felnőttek is nagy örömmel viselnek Crocs cipő ékszert. Ezért sokan kedvelik a szivárványos Jibbitz-et.

 

Crocs használati útmutató

Talán a Crocsnak van a legegyszerűbb dolga, mikor ezt a hivatalos részt meg kell fogalmaznia. Hiszen, ugorj bele és járj! Ha már nem szeretnéd lábadon viselni, akkor lépj ki belőle. A fűző nélküli Crocs cipőket úgy tervezték, hogy könnyen fel- és le vehessük, így tökéletesek játékhoz, sportoláshoz, iskolába és sok máshoz! Azért az operába ne menj el benne.

[X]

A szerzőről

TűsarkakON

A TűsarkakON magazin 2021 őszén indult a korábbi "A nagybetűs Nő" folytatásaként. Küldetése egy békés sziget megvalósítása azoknak a nőknek, akik szeretnék a hagyományos értékrendeket a mai modern világgal ötvözni igazi, nagybetűs Nőként és keresik a válaszokat, hogyan lehet mindezt megvalósítani.

Nézd meg ezt is!

Programajánló